Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: Torpedownia
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 22293
Torpedo Lipsk WRWE
PolaS Tactiek o
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Zagorčić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Setcki met de inworp. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gollus heeft problemen om de bal te vangen. Gollus geeft de bal voor. Maciejski kopt de bal weg. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

19e minuut.
Kloc rent richting de bal. Kloc passt de bal in één keer door. Setcki speelt de bal door. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - WRWE 0:1

30e minuut.
Kocór speelt de bal door. Daar is Gollus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollus passt de bal zonder na te denken. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay schiet op doel. Reis bokst de bal weg. Ignat heeft problemen om de bal te vangen. Ignat speelt de bal door. Coyopay rent richting de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Reis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Gollus de bal. Gollus met een sublieme pass. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Lipsk - WRWE 1:1

44e minuut.
Koszut speelt de bal door. Kocór is nu in balbezit. Kocór geeft de bal voor. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 48%, WRWE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Lipsk - WRWE 1:1

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kloc neemt de hoekschop. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski onderschept slim de pass. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - WRWE 1:2

55e minuut.
Kloc rent richting de bal. Maciejski onderschept slim de pass. Maciejski geeft de bal voor. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Koszut probeert naar een medespeler te passen. Setcki rent richting de bal. Setcki met een sublieme pass. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Setcki rent richting de bal. Kloc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciejski. Maciejski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vadicska onderschept slim de pass. Vadicska geeft een lange en hoge pass. Koszut rent richting de bal. Coyopay verovert de bal door een tackle van achteren. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steindórsson komt het veld opgelopen. Ščukanec komt het veld opgelopen. Czinkon komt het veld opgelopen. Bükszegi komt het veld opgelopen. Halmos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas komt het veld opgelopen. Bajer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 56%, WRWE 44%.
Torpedo Lipsk - WRWE 1:2