Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki Tablet Team
test_ taktyka;) Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
van Loen onderschept slim de pass. van Loen speelt de bal door. Langosz probeert naar een medespeler te passen. Owen is nu in balbezit. Owen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Sergipe geeft een hoge lob. Panzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo probeert naar een medespeler te passen. Petsakis is nu in balbezit. Petsakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Diegs passt de bal in één keer door. Panzo is nu in balbezit. Panzo passt de bal met de wreef. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gründer de bal. Petsakis onderschept slim de pass. Petsakis haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Langosz met een snelle inworp. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant geeft een lange en hoge pass. Usta is nu in balbezit. Usta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 1:0

37e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen probeert naar een medespeler te passen. Belić is nu in balbezit. Belić schiet op doel. Bueno bokst de bal weg.

42e minuut.
de Sergipe is nu in balbezit. de Sergipe geeft een hoge lob. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo probeert naar een medespeler te passen. Gründer verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panzo zal de hoekschop nemen. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs rent richting de bal. Diegs draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dymanosolniki - Tablet Team 1:1

45e minuut.
Klungelig pakt Petsakis de bal. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 45%, Tablet Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dymanosolniki - Tablet Team 1:1

51e minuut.
Diegs rent richting de bal. Diegs passt de bal in één keer door. Petsakis rent richting de bal. Petsakis haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grant met een sublieme pass. Klungelig pakt Nazaruk de bal. Nazaruk probeert naar een medespeler te passen. Petsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsakis haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pigłowski geeft de bal voor. de Sergipe kopt de bal weg. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belić verovert de bal door een tackle van achteren. Belić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Langosz rent richting de bal. Langosz geeft een lange en hoge pass. Panzo probeert naar een medespeler te passen. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pigłowski geeft een lange en hoge pass. Lazo kopt de bal weg. Pigłowski probeert naar een medespeler te passen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap. Bueno bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Gründer de bal onder controle te krijgen. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs passt de bal met de wreef. Petsakis rent richting de bal. Petsakis draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ bokst de bal weg. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 1:2

90e minuut.
Panzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Del Bosco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 56%, Tablet Team 44%.
dymanosolniki - Tablet Team 1:2