Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.077
  • Stadion: 100kafał Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33029
100kafał Black Delliżans
ext4333 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


18e minuut.
Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Sekulovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaross geeft de bal voor. Rondanini rent richting de bal. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini onderschept slim de pass. Rondanini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 1:0

24e minuut.
Oleszko is nu in balbezit. Oleszko geeft de bal voor. Verteletskiy met een sublieme pass. Rondanini is nu in balbezit. Rondanini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 2:0

27e minuut.
Coulter passt de bal zonder na te denken. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina passt de bal in één keer door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Þrastarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Verteletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Enev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 3:0

33e minuut.
Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coulter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coulter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rondanini verovert de bal door een tackle van achteren. Kasap rent richting de bal. Kasap draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rondanini de bal onder controle te krijgen. Bakkehaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 4:0

41e minuut.
Oleszko met een sublieme pass. Altamirano speelt de bal door. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... Odemwingie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Altamirano passt de bal zonder na te denken. Kasap is nu in balbezit. Kasap passt de bal zonder na te denken. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy onderschept slim de pass. Verteletskiy geeft een hoge lob. Rondanini krijgt zijn hoofd ertegen. Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 42%, Black Delliżans 58%.
100kafał - Black Delliżans 5:0

54e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sekulovski de bal onder controle te krijgen. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Haralambie komt het veld opgelopen. Yakarcaklı komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arshad is nu in balbezit. Arshad geeft een hoge lob. Kasap kopt de bal weg. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Malenica verovert de bal door een tackle van achteren. Malenica met een sublieme pass. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel. Bakkehaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 6:0

69e minuut.
Koté is nu in balbezit. Koté geeft de bal voor. Enev kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Þrastarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enev is nu in balbezit. Enev schiet op doel. Þrastarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Malenica de bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Þrastarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 6:1

70e minuut.
Rodríguez Orallo komt het veld opgelopen. Balányi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Wojtyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski passt de bal met de wreef. Balányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasap geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Balányi rent richting de bal. Balányi passt de bal zonder na te denken. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel. Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Black Delliżans 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 32%, Black Delliżans 68%.
100kafał - Black Delliżans 7:1