Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE FOX TEAM Olesn!ca
chujowa taktyka Tactiek 4v1a
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Nagy geeft de bal voor. Provázek heeft problemen om de bal te vangen. Bunea is nu in balbezit. Bunea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cierkos is nu in balbezit. Cierkos passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea schiet op doel. Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - Olesn!ca 1:0

8e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Stamatović passt de bal met de wreef. Skotnes is nu in balbezit. Skotnes geeft een lange en hoge pass. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal. Condruţ bokst de bal weg.

9e minuut.
Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi passt de bal zonder na te denken. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Provázek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marletta de bal. Marletta probeert naar een medespeler te passen. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. Stamatović schiet op doel. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini passt de bal in één keer door. Skotnes rent richting de bal. Skotnes geeft een lange en hoge pass. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Belin passt de bal in één keer door. Skotnes rent richting de bal. Skotnes passt de bal met de wreef. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Stamatović passt de bal zonder na te denken. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński schiet op doel. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE FOX TEAM - Olesn!ca 1:1

19e minuut.
Belin passt de bal zonder na te denken. Regazzini speelt de bal door. Stamatović probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Cisak is nu in balbezit. Cisak speelt de bal door. Nijland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fackler geeft de bal voor. Bunea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Belin neemt vlug de vrije trap. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cellilli verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini rent richting de bal. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - Olesn!ca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 58%, Olesn!ca 42%.
THE FOX TEAM - Olesn!ca 1:2

46e minuut.
Nijland rent richting de bal. Nijland passt de bal in één keer door. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes geeft de bal voor. Marletta maakt een snoekduik en kopt de bal. Condruţ bokst de bal weg.

58e minuut.
Cierkos speelt de bal door. Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi passt de bal in één keer door. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ihme rent richting de bal. Skotnes met een sublieme pass. Korczyński rent richting de bal. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. Nagy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cellilli met een sublieme pass. Klungelig pakt Cisak de bal. Cisak met een sublieme pass. Nijland is nu in balbezit. Nijland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 45%, Olesn!ca 55%.
THE FOX TEAM - Olesn!ca 1:2