Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Vexel Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25000
Vexel Ac-milan-xd
442 Defend Tactiek Tonali
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 56
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Doruch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Apaza de bal. Duta onderschept slim de pass. Duta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fiškus passt de bal met de wreef. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Ac-milan-xd 0:1

15e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta met een sublieme pass. Doruch rent richting de bal. Doruch geeft een hoge lob. Duta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Orta passt de bal met de wreef. Woodward is nu in balbezit. Klasauskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woodward raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Genchoff neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vexel - Ac-milan-xd 1:1

26e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Bercovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal in één keer door. Punzo is nu in balbezit. Fiškus rent richting de bal. Fiškus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Wujec passt de bal zonder na te denken. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Ac-milan-xd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 54%, Ac-milan-xd 46%.
Vexel - Ac-milan-xd 1:2

49e minuut.
Fiškus met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiškus rent richting de bal. Fiškus geeft een hoge lob. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Orta met een snelle inworp. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Camzano rent richting de bal. Woodward onderschept slim de pass. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vexel - Ac-milan-xd 2:2

69e minuut.
Ślęczka kopt de bal weg. Noriega met een sublieme pass. Punzo is nu in balbezit. Daar is Punzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punzo schiet op doel. Bercovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fiškus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Ac-milan-xd 2:3

74e minuut.
Punzo is nu in balbezit. Fiškus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiškus passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Chigrinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitica verovert de bal door een tackle van achteren. Plitica geeft de bal voor. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Fiškus onderschept slim de pass. Punzo is nu in balbezit. Punzo geeft de bal voor. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Ac-milan-xd 2:4

86e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Belidiman is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Punzo rent richting de bal. Punzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 55%, Ac-milan-xd 45%.
Vexel - Ac-milan-xd 2:4