Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MILESZKI Chelsea Londyn Iskrzynia
352 Tactiek Lukaku
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Schoofs is nu in balbezit. Schoofs geeft een hoge lob. Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

6e minuut.
Pap is nu in balbezit. Pap met een sublieme pass. Lichelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Khoa de bal onder controle te krijgen. Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin passt de bal zonder na te denken. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

9e minuut.
Petiulevičius rent richting de bal. Kosovel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petiulevičius. Petiulevičius krijgt een gele kaart. Kosovel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macachia met een snel genomen vrije trap. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ickert geeft een hoge lob. Hrovatin kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:3

16e minuut.
Schoofs rent richting de bal. Schoofs met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:4

17e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaskóła de bal onder controle te krijgen. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Liadelis heeft problemen om de bal te vangen. Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pap rent richting de bal. Schoofs verovert de bal door een tackle van achteren. Schoofs passt de bal met de wreef. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:5

29e minuut.
Ickert heeft problemen om de bal te vangen. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszar krijgt een gele kaart. Macachia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Macachia kan niet meer verder spelen. Novak komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kosovel met een snelle inworp. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wągiel de bal onder controle te krijgen. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:6

38e minuut.
Ickert verovert de bal door een tackle van achteren. Ickert geeft de bal voor. Hrovatin rent richting de bal. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:7

44e minuut.
Krajnc kan de bal niet met de borst controleren. Krajnc geeft de bal voor. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:8

45e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen. Ambroz komt het veld opgelopen. Koszek komt het veld opgelopen. Lajnšček komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 80%, Chelsea Londyn Iskrzynia 20%.
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:8

48e minuut.
Mouzourakis rent richting de bal. Mouzourakis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lajnšček de bal onder controle te krijgen. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbez neemt de hoekschop. Koszek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Barbez met een sublieme pass. Brezovar probeert naar een medespeler te passen. Ambroz rent richting de bal. Ambroz schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:9

54e minuut.
Pap geeft de bal voor. Novak met een sublieme pass. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:10

57e minuut.
Koszek passt de bal in één keer door. Ambroz rent richting de bal. Ambroz passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg.

59e minuut.
Mouzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kosovel probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:11

63e minuut.
Barbez geeft een lange en hoge pass. Nunes speelt de bal door. Ambroz kopt de bal weg. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Krajnc speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček rent richting de bal. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček haalt uit met een fantastische trap. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek speelt de bal door. Daar is Lajnšček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:12

75e minuut.
Novak geeft een hoge lob. Brezovar speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaskóła de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:13

80e minuut.
Zakrzewski onderschept slim de pass. Zakrzewski speelt de bal door. Barbez rent richting de bal. Barbez geeft de bal voor. Koszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:14

83e minuut.
Brezovar geeft de bal voor. Lajnšček probeert de bal met de borst te controleren. Lajnšček speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Novak rent richting de bal. Fioravanti verovert de bal door een tackle van achteren. Fioravanti passt de bal met de wreef. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal in één keer door. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:15

90e minuut.
Koszek passt de bal zonder na te denken. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček verovert de bal door een tackle van achteren. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 81%, Chelsea Londyn Iskrzynia 19%.
FC MILESZKI - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:15