Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: VETO Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17762
VETO Łogień Lasowice
352 Tactiek wittiolo
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Jurek passt de bal zonder na te denken. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe speelt de bal door. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 0:1

5e minuut.
Villafañe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lins do Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins do Rêgo geeft de bal voor. Huszcza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 0:2

7e minuut.
Aparicio passt de bal in één keer door. Huszcza is nu in balbezit. Wrocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wrocki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Daar is Jarmoluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt passt de bal in één keer door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nitecki heeft problemen om de bal te vangen. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek passt de bal zonder na te denken. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Szebert geeft de bal voor. Sitarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lins do Rêgo de bal. Smolarski rent richting de bal. Smolarski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:2

22e minuut.
Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Jurek speelt de bal door. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Villafañe rent richting de bal. Villafañe geeft een lange en hoge pass. Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. Wilmowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:3

34e minuut.
Jurek kopt de bal weg. Nitecki heeft problemen om de bal te vangen. Bozkurt is nu in balbezit. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Wilmowicz bokst de bal weg.

34e minuut.
Lins do Rêgo geeft de bal voor. Wilmowicz speelt de bal door. Villafañe kopt de bal weg. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Huszcza onderschept slim de pass. Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Lins do Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins do Rêgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sitarek speelt de bal door. Jurek probeert naar een medespeler te passen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Kamionek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jurek rent richting de bal. Jurek passt de bal met de wreef. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VETO 78%, Łogień Lasowice 22%.
VETO - Łogień Lasowice 1:4

46e minuut.
Keskindiş komt het veld opgelopen. Ruas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Poloczek speelt de bal door. Inworp. Aparicio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Klungelig pakt Huszcza de bal. Kamionek is nu in balbezit. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:5

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugarteche komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Ugarteche de bal. Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal in één keer door. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:6

53e minuut.
Daar is Ruas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruas passt de bal met de wreef. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matulewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Curuś probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt speelt de bal door. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas is nu in balbezit. Ruas passt de bal zonder na te denken. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ruas passt de bal zonder na te denken. Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Grosicki onderschept slim de pass. Grosicki passt de bal zonder na te denken. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Szebert verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś speelt de bal door. Kamionek probeert de bal met de borst te controleren. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Keskindiş met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza passt de bal met de wreef. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:7

74e minuut.
Matulewicz is nu in balbezit. Bozkurt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poloczek. Poloczek krijgt een gele kaart. Bozkurt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lins do Rêgo met een snel genomen vrije trap. Huszcza springt en kopt de bal. Wilmowicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Smolarski passt de bal met de wreef. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitarek. Sitarek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Curuś speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Łogień Lasowice 1:8

80e minuut.
Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kamionek de bal onder controle te krijgen. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmoluk geeft de bal voor. Ugarteche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ocypa speelt de bal door. Ruas controleert de bal met de borst. Ruas probeert naar een medespeler te passen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wilmowicz trapt de bal weg van het doel. Smolarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocypa de bal. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal met de wreef. Huszcza is nu in balbezit. Poloczek is nu in balbezit. Bozkurt onderschept slim de pass. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VETO 73%, Łogień Lasowice 27%.
VETO - Łogień Lasowice 1:8