Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: wiki team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8816
wiki team Reglitz
442 Tactiek cool
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Vähk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilet probeert naar een medespeler te passen. Nistro is nu in balbezit. Nistro geeft een lange en hoge pass. Pătru bokst de bal weg.

9e minuut.
Maczó kopt de bal weg. Fazilet is nu in balbezit. Fazilet passt de bal met de wreef. Madey rent richting de bal. Madey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Von Ballmoos met de inworp. Mengamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengamov speelt de bal door. Daar is Bochníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochníček passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fazilet passt de bal in één keer door. Nistro is nu in balbezit. Nistro passt de bal met de wreef. Tano rent richting de bal. Tano schiet op doel. Pătru bokst de bal weg.

20e minuut.
Madey is nu in balbezit. Madey passt de bal in één keer door. Nistro rent richting de bal. Nistro geeft een lange en hoge pass. Tano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Reglitz 1:0

34e minuut.
Riesner probeert naar een medespeler te passen. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos passt de bal in één keer door. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wiki team - Reglitz 1:1

37e minuut.
Riesner probeert naar een medespeler te passen. Nistro rent richting de bal. Nistro passt de bal in één keer door. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 39%, Reglitz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wiki team - Reglitz 1:1

49e minuut.
Tabaković onderschept slim de pass. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski passt de bal in één keer door. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey haalt uit met een fantastische trap. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza passt de bal in één keer door. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Agorreta bokst de bal weg.

67e minuut.
Lancelowski speelt de bal door. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaković rent richting de bal. Nistro verovert de bal door een tackle van achteren. Nistro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lancelowski met een snelle inworp. Nistro geeft de bal voor. Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madey rent richting de bal. Madey draait met de bal, schiet en ... Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pătru met een sublieme pass. Ménesi kopt de bal weg. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Reglitz 1:2

86e minuut.
Vergaert is nu in balbezit. Fazilet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Aslaksen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ménesi kopt de bal weg. Capuzza rent richting de bal. Capuzza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 46%, Reglitz 54%.
wiki team - Reglitz 1:2