Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Victoria Miały Piczochy NieSzcze$cin
Viktoria Tactiek NEW 3+1_3_1-2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu speelt de bal door. Nabi rent richting de bal. Nabi draait met de bal, schiet en ... Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 1:0

3e minuut.
Inworp. Zəfərli met een snelle inworp. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari geeft een lange en hoge pass. Ryckeghem maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Codina kopt de bal weg. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zəfərli de bal. Zəfərli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ţugui is nu in balbezit. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari verovert de bal door een tackle van achteren. Valenari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pantera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Negel de bal. Negel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaino de bal. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pantera passt de bal in één keer door. Vaino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peñaranda. Peñaranda krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Negel passt de bal in één keer door. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Berg rent richting de bal. Berg geeft de bal voor. Vaino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Codina rent richting de bal. Berg rent richting de bal. Berg passt de bal met de wreef. Daar is Vaino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaino haalt uit met een fantastische trap. Cymański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pantera met een sublieme pass. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli passt de bal in één keer door. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 38%, Piczochy NieSzcze$cin 62%.
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 1:0

46e minuut.
Negel bereikt de bal nog maar net als eerste. Negel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Głuszak de bal. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 2:0

48e minuut.
Toom met een sublieme pass. Alves speelt de bal door. Valenari probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bielawa passt de bal in één keer door. Codina rent richting de bal. Codina probeert naar een medespeler te passen. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino draait met de bal, schiet en ... Cymański bokst de bal weg.

52e minuut.
Zəfərli is nu in balbezit. Inworp. Bielawa met de inworp. Berg is nu in balbezit. Berg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Morariu kopt de bal weg. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Vaino rent richting de bal. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Peñaranda trapt de bal weg. Pantera kopt de bal weg. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino is nu in balbezit. Vaino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Křeček onderschept slim de pass. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Sodalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 3:0

64e minuut.
Pantera is nu in balbezit. Pantera geeft een lange en hoge pass. Vaino rent richting de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ... Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 3:1

72e minuut.
Zəfərli met een snelle inworp. Valenari geeft een lange en hoge pass. Nabi geeft een hoge lob. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nabi geeft een hoge lob. Zəfərli is nu in balbezit. Bielawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bielawa krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Negel rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negel met een snelle inworp. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nabi geeft een hoge lob. Morariu kopt de bal weg. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem kan de bal niet met de borst controleren. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 4:1

88e minuut.
Valenari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nabi de bal. Pantera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alves neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 51%, Piczochy NieSzcze$cin 49%.
Ks Victoria Miały - Piczochy NieSzcze$cin 4:1