Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUKS BOBRY FC Peklacz
kolesie Tactiek Pająk
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
van Mourik passt de bal met de wreef. Özışık rent richting de bal. Özışık met een sublieme pass. Świercz rent richting de bal. Świercz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tolomac geeft een hoge lob. Denschlag probeert de bal met de borst te controleren. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUKS BOBRY - FC Peklacz 0:1

13e minuut.
Ristevski passt de bal zonder na te denken. Kubizna is nu in balbezit. Mommens begaat een overtreding. Mommens krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Capita is nu in balbezit. Capita met een sublieme pass. Kubizna rent richting de bal. Kubizna geeft een lange en hoge pass. Bulanda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUKS BOBRY 55%, FC Peklacz 45%.
LUKS BOBRY - FC Peklacz 0:1

56e minuut.
Capita is nu in balbezit. Andrei onderschept slim de pass. Andrei met een sublieme pass. Özışık is nu in balbezit. Özışık geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Majezon passt de bal zonder na te denken. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda met een sublieme pass. Bogiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogiopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bodini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna onderschept slim de pass. Kubizna speelt de bal door. Bogiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogiopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUKS BOBRY - FC Peklacz 1:1

73e minuut.
Capita rent richting de bal. Capita passt de bal met de wreef. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna geeft de bal voor. Bulanda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUKS BOBRY 52%, FC Peklacz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUKS BOBRY - FC Peklacz 1:1