Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Rangers Fierce Wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Wellington geeft een hoge lob. Welch kopt de bal weg. Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs draait met de bal, schiet en ... Shelley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Shelley met een sublieme pass. Van Steeden kopt de bal weg. Heath heeft problemen om de bal te vangen. Lowry rent richting de bal. Anthopoulos geeft een hoge lob. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Carter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marsh de bal. Hayman rent richting de bal. Hayman schiet op doel. Vanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - Fierce Wolves 1:0

24e minuut.
Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos probeert naar een medespeler te passen. Heath heeft problemen om de bal te vangen. Lowry onderschept slim de pass. Lowry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wellington geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayman rent richting de bal. Hayman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 59%, Fierce Wolves 41%.
Infamous Rangers - Fierce Wolves 1:0

46e minuut.
Heath passt de bal in één keer door. Daar is Larsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayman begaat een overtreding. Hayman krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Welch speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs onderschept slim de pass. Lowry rent richting de bal. Lowry haalt uit met een fantastische trap. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Hayman verovert de bal door een tackle van achteren. Hayman met een sublieme pass. Welch rent richting de bal. Welch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 64%, Fierce Wolves 36%.
Infamous Rangers - Fierce Wolves 1:0