Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Cashmere Gibbons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlow is nu in balbezit. Barlow speelt de bal door. Greer is nu in balbezit. Greer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Caucaunibuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caucaunibuca geeft de bal voor. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard draait met de bal, schiet en ... Lines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:1

10e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greer. Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Young zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ballard is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Thompson ... Strafschop! Ballard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kightley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:2

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fogarty trapt de bal weg. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard is nu in balbezit. Ballard schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:3

19e minuut.
De Gregorio is nu in balbezit. Kightley onderschept slim de pass. Kightley passt de bal in één keer door. Ballard rent richting de bal. Ballard draait met de bal, schiet en ... Lines probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:4

28e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young speelt de bal door. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard haalt uit met een fantastische trap. Lines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:5

34e minuut.
Young geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Gregorio de bal. Kightley rent richting de bal. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. Caucaunibuca onderschept slim de pass. Caucaunibuca met een sublieme pass. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 61%, Cashmere Gibbons 39%.
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 0:5

51e minuut.
Lines trapt de bal weg van het doel. Cowan kopt de bal weg. Zoricich heeft problemen om de bal te vangen. Greer verovert de bal door een tackle van achteren. Greer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Welch rent richting de bal. Welch passt de bal in één keer door. Daar is Kightley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballard rent richting de bal. Ballard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fisher onderschept slim de pass. Fisher geeft de bal voor. Daar is Cowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greer rent richting de bal. Greer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Baholo is nu in balbezit. Baholo geeft de bal voor. Klungelig pakt De Gregorio de bal. Ballard rent richting de bal. Ballard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich onderschept slim de pass. Zoricich geeft de bal voor. Greer rent richting de bal. Greer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fogarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lewis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 49%, Cashmere Gibbons 51%.
mįņè FĆ - Cashmere Gibbons 1:5