Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Beets Technical Anvils
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey begaat een overtreding. Stephens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robben zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batty kan de bal niet met de borst controleren. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Robben passt de bal in één keer door. Batty is nu in balbezit. Considine is nu in balbezit. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Rennell rent richting de bal. Rennell passt de bal in één keer door. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Beets - Technical Anvils 1:0

17e minuut.
Ngatai met de inworp. Rennell geeft de bal voor. Paston heeft problemen om de bal te vangen. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Robben rent richting de bal. Robben passt de bal in één keer door. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Beets - Technical Anvils 2:0

22e minuut.
Ross geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paston met een snelle inworp. Rennell is nu in balbezit. Rennell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Somerville rent richting de bal. Somerville passt de bal zonder na te denken. Ingham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McKinstry is nu in balbezit. McKinstry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey is nu in balbezit. Considine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Considine krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ross geeft een lange en hoge pass. McKinstry bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinstry passt de bal met de wreef. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Beets 42%, Technical Anvils 58%.
Fiery Beets - Technical Anvils 2:0

55e minuut.
Robben passt de bal met de wreef. Dorey probeert de bal aan de voet te houden. Souter rent richting de bal. Rennell rent richting de bal. Rennell draait met de bal, schiet en ... Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Courtney met de inworp. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somerville is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Somerville neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rennell is nu in balbezit. Rennell passt de bal met de wreef. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dorey is nu in balbezit. Robben onderschept slim de pass. Robben geeft een hoge lob. Rennell is nu in balbezit. Rennell haalt uit met een fantastische trap. Paal! Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Beets 36%, Technical Anvils 64%.
Fiery Beets - Technical Anvils 2:0