Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC Internazionlle FC
johan Tactiek 433cx4
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Ćetković geeft een lange en hoge pass. Mooser probeert de bal aan de voet te houden. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár geeft een hoge lob. Güneşoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Siti kopt de bal weg. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtanyuk maakt een afschuwelijke overtreding. Shtanyuk krijgt een gele kaart. Jordana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mooser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooser geeft een lange en hoge pass. Jordana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Internazionlle FC 0:1

9e minuut.
Kandziora probeert naar een medespeler te passen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser begaat een overtreding. Mooser krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Cisak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak speelt de bal door. Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 49%, Internazionlle FC 51%.
COLNE FC - Internazionlle FC 0:1

48e minuut.
Kádár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Kubáč rent richting de bal. Kubáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kandziora geeft een lange en hoge pass. Mooser kopt de bal weg. Szakál heeft problemen om de bal te vangen. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Inworp. Ménesi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ménesi passt de bal met de wreef. Güneşoğlu rent richting de bal. Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Kubáč onderschept slim de pass. Kubáč haalt uit met een fantastische trap. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 49%, Internazionlle FC 51%.
COLNE FC - Internazionlle FC 0:1