Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:14
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 54284
Thamesmead Town FC FC Barstable
Higher attack Tactiek 433 Sco
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
78.9 gemiddelde waardering 63.5
incredible Schieten excellent
brilliant Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Karpan verovert de bal door een tackle van achteren. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Lagendik rent richting de bal. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Bardot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gago speelt de bal door. Dydek is nu in balbezit. Dydek met een sublieme pass. Lagendik heeft problemen om de bal te vangen. Lagendik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chyła geeft de bal voor. Lagendik kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. Bardot probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 1:0

36e minuut.
Bolgár heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolgár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camino Tallón maakt een snoekduik en kopt de bal. Butler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Noguera kopt de bal weg. Chyła met een sublieme pass. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 37%, FC Barstable 63%.
Thamesmead Town FC - FC Barstable 2:0

46e minuut.
Kupisz met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła passt de bal in één keer door. Lagendik rent richting de bal. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski passt de bal zonder na te denken. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár geeft een hoge lob. Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 2:1

54e minuut.
Chyła geeft een hoge lob. Biloconi heeft problemen om de bal te vangen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 3:1

56e minuut.
Stermann is nu in balbezit. Karpan geeft een lange en hoge pass. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár geeft een hoge lob. Asəfov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chyła geeft een hoge lob. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Chyła de bal. Karpan verovert de bal door een tackle van achteren. Karpan geeft de bal voor. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel. Bardot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 4:1

71e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Chyła geeft een hoge lob. Lagendik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Éder komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Niedzielski passt de bal in één keer door. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lagendik met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła geeft de bal voor. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Bardot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Barstable 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 39%, FC Barstable 61%.
Thamesmead Town FC - FC Barstable 5:1