Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Będzin Padstow Rovers
Bombinha Tactiek Flat 1 Wing
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Joachim onderschept slim de pass. Joachim passt de bal zonder na te denken. Bruton met een sublieme pass. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 1:0

6e minuut.
Coltraro rent richting de bal. Coltraro met een sublieme pass. Dyer met een sublieme pass. Minev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minev schiet op doel. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bruton passt de bal met de wreef. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart passt de bal in één keer door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Munck passt de bal met de wreef. Coltraro probeert de bal met de borst te controleren. Endrick probeert naar een medespeler te passen. Minev rent richting de bal. Minev schiet op doel. Miquel bokst de bal weg.

24e minuut.
Endrick heeft problemen om de bal te vangen. Endrick met een sublieme pass. Dyer speelt de bal door. Minev is nu in balbezit. Minev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Kizilashvili met een snelle inworp. Mattana is nu in balbezit. Clarke onderschept slim de pass. Clarke draait met de bal, schiet en ... Miquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Endrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruton probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 2:0

44e minuut.
Endrick kopt de bal weg. Panjković rent richting de bal. Clarke maakt een afschuwelijke overtreding. Clarke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 56%, Padstow Rovers 44%.
Legia Będzin - Padstow Rovers 2:0

48e minuut.
Minev is nu in balbezit. Mattana met een sublieme pass. Minev bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 2:1

50e minuut.
Ruohoniemi passt de bal met de wreef. Bruton is nu in balbezit. Bruton probeert naar een medespeler te passen. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lazarte stond buitenspel. Sheringham komt het veld opgelopen. Ossa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minev kan de bal niet met de borst controleren. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Coltraro speelt de bal door. Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. Panjković probeert naar een medespeler te passen. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. Ossa bokst de bal weg. Klungelig pakt Joachim de bal. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 3:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kizilashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel. Miquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dyer rent richting de bal. Inworp. Dyer met een snelle inworp. Minev rent richting de bal. Minev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Deaker komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Coltraro met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković geeft een lange en hoge pass. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker probeert naar een medespeler te passen. Bruton rent richting de bal. Bruton geeft een lange en hoge pass. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 4:1

68e minuut.
Coltraro rent richting de bal. Coltraro geeft de bal voor. Minev rent richting de bal. Minev draait met de bal, schiet en ... Miquel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Padstow Rovers 4:2

73e minuut.
Munck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizilashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kizilashvili geeft de bal voor. Minev is nu in balbezit. Minev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Doeltrap. Stephens komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dragusha onderschept slim de pass. Ruohoniemi is nu in balbezit. Ruohoniemi geeft een lange en hoge pass. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ... Ossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Noronha komt het veld opgelopen. Birtwistle komt het veld opgelopen. Colwill komt het veld opgelopen.

86e minuut.
MacTaggart met de inworp. Noronha probeert naar een medespeler te passen. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 46%, Padstow Rovers 54%.
Legia Będzin - Padstow Rovers 4:2