Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter COLNE FC
523 Tactiek euro
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kubáč rent richting de bal. Kubáč passt de bal in één keer door. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - COLNE FC 0:1

6e minuut.
Szakál geeft een hoge lob. Klungelig pakt Severino de bal. Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bachmann probeert naar een medespeler te passen. Riglos heeft problemen om de bal te vangen. Zawodziński met een sublieme pass. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agati rent richting de bal. Agati geeft een lange en hoge pass. Mardesich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kádár onderschept slim de pass. Kádár passt de bal met de wreef. Riglos speelt de bal door. Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubáč schiet op doel. Bowen bokst de bal weg.

25e minuut.
Buitenspel voor Mardesich. Goede buitenspelval van de verdediging. Szakál maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butler probeert de bal met de borst te controleren. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Răducanu speelt de bal door. Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Güneşoğlu de bal. Güneşoğlu schiet op doel. Bowen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 47%, COLNE FC 53%.
CanOnlyGetBetter - COLNE FC 0:1

50e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt passt de bal zonder na te denken. Agati is nu in balbezit. Agati geeft een hoge lob. Mardesich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Francesi met een sublieme pass. Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt speelt de bal door. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Postoacă bokst de bal weg.

58e minuut.
Răducanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneşoğlu is nu in balbezit. Agati begaat een overtreding. Güneşoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riglos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szakál onderschept slim de pass. Kádár rent richting de bal. Kádár geeft een hoge lob. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bowen bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dmowski komt het veld opgelopen. Matrix komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buitenspel voor Kubáč. Goede buitenspelval van de verdediging. Domicolo komt het veld opgelopen. Mareş komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński passt de bal met de wreef. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş draait met de bal, schiet en ... Matrix probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Răducanu passt de bal in één keer door. Dmowski rent richting de bal. Dmowski passt de bal in één keer door. Matrix is nu in balbezit. Matrix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 51%, COLNE FC 49%.
CanOnlyGetBetter - COLNE FC 0:1