Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Chuck Norris FC
WM Tactiek Prem_OCT33
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 69.2
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Albístegui passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Voda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Săvoiu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Săvoiu met de inworp. Wong met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham onderschept slim de pass. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ schiet op doel. Dawes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 1:0

15e minuut.
Szulc kopt de bal weg. Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.

28e minuut.
Stefani passt de bal in één keer door. Araúz met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

38e minuut.
Albístegui geeft een hoge lob. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Keane rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Akdağ springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 53%, Chuck Norris FC 47%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

49e minuut.
Milewski passt de bal met de wreef. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz geeft een hoge lob. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Flores rent richting de bal. Tököli is nu in balbezit. Gyánó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tököli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Săvoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Aaskivi verovert de bal door een tackle van achteren. Aaskivi passt de bal zonder na te denken. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Araúz passt de bal in één keer door. Grant is nu in balbezit. Grant met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Albístegui met een snelle inworp. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tököli probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Eminescu geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Dawes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 3:0

90e minuut.
Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod passt de bal zonder na te denken. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ onderschept slim de pass. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 46%, Chuck Norris FC 54%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 3:0