Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters Stiffs
One S11R Tactiek 1485
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


22e minuut.
Carragher geeft een hoge lob. Lengyel speelt de bal door. Best is nu in balbezit. Best haalt uit met een fantastische trap. Williams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Stiffs 0:1

31e minuut.
Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin onderschept slim de pass. Kane met een sublieme pass. Zarl is nu in balbezit. Zarl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Swamp Monsters - Stiffs 1:1

34e minuut.
Irwin speelt de bal door. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück passt de bal zonder na te denken. Etxarri rent richting de bal. Etxarri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Lengyel geeft een lange en hoge pass. Azizudeen heeft problemen om de bal te vangen. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Stiffs 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 41%, Stiffs 59%.
The Swamp Monsters - Stiffs 1:2

59e minuut.
Daar is Carragher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Bem met een sublieme pass. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel geeft de bal voor. Best krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustenborg komt het veld opgelopen.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Star komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gatley geeft de bal voor. Azizudeen rent richting de bal. Augustenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Augustenborg schiet op doel. Williams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Stiffs 1:3

74e minuut.
Cleverbrück probeert naar een medespeler te passen. Colomba rent richting de bal. Colomba passt de bal in één keer door. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri haalt uit met een fantastische trap. Boucher bokst de bal weg. Hermans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gatley de bal. Zarl is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garştea komt het veld opgelopen. Irwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Etxarri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cleverbrück passt de bal in één keer door. Colomba is nu in balbezit. Colomba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palmer de bal. Colomba kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Star geeft de bal voor. Augustenborg is nu in balbezit. Azizudeen onderschept slim de pass. Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Colomba is nu in balbezit. Garştea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colomba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Etxarri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colomba is nu in balbezit. Colomba schiet op doel. Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Etxarri is nu in balbezit. Star rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etxarri. Etxarri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 41%, Stiffs 59%.
The Swamp Monsters - Stiffs 1:3