Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC CROWS FC
WM Tactiek SFS
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
32 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 58.7
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov onderschept slim de pass. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Grant met een sublieme pass. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 1:0

17e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gyánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyánó geeft een hoge lob. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een hoge lob. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cahill geeft de bal voor. Bonilla rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met de inworp. Kingdom geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kmetovski trapt de bal weg van het doel. Grant kopt de bal weg. Klungelig pakt Tannchen de bal. Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De Brandt met een harde bal richting middenveld. Araúz kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Peneda passt de bal met de wreef. Bonilla rent richting de bal. Bonilla met een sublieme pass. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ermicioi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cahill neemt de hoekschop. Kingdom krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Akdağ passt de bal zonder na te denken. Macleod rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araúz zal de hoekschop nemen. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Voda geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 2:0

30e minuut.
Akdağ rent richting de bal. Akdağ passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Tannchen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peneda probeert naar een medespeler te passen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tannchen heeft problemen om de bal te vangen. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 3:0

34e minuut.
Milewski probeert naar een medespeler te passen. Tannchen is nu in balbezit. Akdağ onderschept slim de pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

39e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gyánó onderschept slim de pass. Grant heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peneda. Peneda krijgt een gele kaart. Grant raakt geblesseerd tijdens het duel. Milewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mathías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manolov met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov met een snelle inworp. Grant geeft de bal voor. Macleod springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 36%, CROWS FC 64%.
ANFIELD LFC - CROWS FC 3:0

52e minuut.
Macleod rent richting de bal. Tannchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macleod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grant met een snel genomen vrije trap. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 4:0

53e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Akdağ schiet op doel. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 5:0

57e minuut.
Myśliszewski met de inworp. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal met de wreef. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Inworp. Araúz met de inworp. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 6:0

68e minuut.
Buitenspel voor Akdağ. Goede buitenspelval van de verdediging. Pellegrino komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćwieląg komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Vujinović komt het veld opgelopen. Ćwieląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grant geeft een hoge lob. Erdemsoy heeft problemen om de bal te vangen. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 7:0

79e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal zonder na te denken. Vujinović rent richting de bal. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 8:0

86e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Stefani de bal. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi geeft de bal voor. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 43%, CROWS FC 57%.
ANFIELD LFC - CROWS FC 8:0