Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton FC Chuck Norris FC
4-2-2-2 Tactiek wide man
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Duffy geeft een lange en hoge pass. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesta maakt een afschuwelijke overtreding. Nesta krijgt een gele kaart. Ioan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lo Gatto passt de bal zonder na te denken. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams met een sublieme pass. Batman rent richting de bal. Batman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Konsa is nu in balbezit. Lo Gatto onderschept slim de pass. Lo Gatto speelt de bal door. Batman rent richting de bal. Batman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Batman rent richting de bal. Ingram onderschept slim de pass. Ingram passt de bal met de wreef. Saunders rent richting de bal. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Duffy heeft problemen om de bal te vangen. Duffy geeft de bal voor. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Palmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Chuck Norris FC 0:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavez met de inworp. Lo Gatto speelt de bal door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chavez kopt de bal weg. Lo Gatto is nu in balbezit. Met opzet legt Ingram zijn tegenspeler op de grond. Ingram krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 39%, Chuck Norris FC 61%.
Brighton FC - Chuck Norris FC 0:1

47e minuut.
Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sheringham onderschept slim de pass. Sheringham geeft een hoge lob. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Palmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Nesta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beckһam geeft de bal voor. Ioan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ingram rent richting de bal. Ingram geeft een hoge lob. Ioan rent richting de bal. Ioan draait met de bal, schiet en ... Palmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Chuck Norris FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 38%, Chuck Norris FC 62%.
Brighton FC - Chuck Norris FC 0:2