Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Fenland Vikings
WM Tactiek Fourferreee3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Eminescu geeft de bal voor. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:0

8e minuut.
Gyánó speelt de bal door. Grant met een sublieme pass. Akdağ is nu in balbezit. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Macleod met een sublieme pass. Akdağ is nu in balbezit. Casha verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod onderschept slim de pass. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:0

27e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Akdağ is nu in balbezit. Casha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casha krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal in één keer door. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolov geeft een hoge lob. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Prates probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 3:0

41e minuut.
Casha geeft de bal voor. Lopes rent richting de bal. Zurita is nu in balbezit. Zurita geeft een lange en hoge pass. Carragher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Manolov is nu in balbezit. Manolov met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 50%, Fenland Vikings 50%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 4:0

50e minuut.
Gobbetto geeft een hoge lob. Inworp. Manolov met de inworp. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stefani onderschept slim de pass. Stefani geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Prates probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałyga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Giržys is nu in balbezit. Giržys passt de bal zonder na te denken. Carragher rent richting de bal. Carragher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, Fenland Vikings 56%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 4:0