Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Northern Thistle
442new24wgB Tactiek roxy-baby!!
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 70.5
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Olivato geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Paillaqueo geeft een lange en hoge pass. Lhomme springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:1

12e minuut.
Duszak onderschept slim de pass. Duszak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olivato de bal. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro bokst de bal weg.

15e minuut.
Raitman rent richting de bal. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duszak. Yorulmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Asaf komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:2

18e minuut.
Duszak speelt de bal door. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatopluk onderschept slim de pass. Svatopluk geeft de bal voor. Thomas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Daar is Menzies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz schiet op doel. Cordoeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:3

26e minuut.
Ntegiannis speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Pimienta onderschept slim de pass. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap. Perurena bokst de bal weg.

29e minuut.
Laine met een snelle inworp. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillaqueo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ntegiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Assis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Perurena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Perurena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Erduyan probeert naar een medespeler te passen. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monk. Asaf raakt geblesseerd tijdens het duel. Asaf komt bij de bal en schiet. Cordoeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Menzies geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz rent richting de bal. Met opzet legt Falconetti zijn tegenspeler op de grond. Falconetti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Erduyan geeft een lange en hoge pass. Lhomme kopt de bal weg. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman schiet op doel. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:4

44e minuut.
Asaf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duszak de bal. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 58%, Northern Thistle 42%.
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:4

48e minuut.
Raitman rent richting de bal. Raitman speelt de bal door. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 0:5

52e minuut.
Tortolero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntegiannis met de inworp. Laine is nu in balbezit. Laine geeft de bal voor. Perurena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pimienta de bal. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:5

54e minuut.
Prado kopt de bal weg. Lhomme is nu in balbezit. Olivato maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Olivato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olivato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Laine speelt de bal door. Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis passt de bal zonder na te denken. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Assis rent richting de bal. Erduyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakovčev komt het veld opgelopen. Ostaszewski komt het veld opgelopen. Kyriazos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grammatikopoulos kopt de bal weg. Menzies rent richting de bal. Menzies passt de bal met de wreef. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:6

67e minuut.
Lhomme is nu in balbezit. Yorulmaz is nu in balbezit. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Paillaqueo kopt de bal weg. Yorulmaz rent richting de bal. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:7

69e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Grammatikopoulos geeft een hoge lob. Yorulmaz kopt de bal weg. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf met de inworp. Menzies met een sublieme pass. Lhomme is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Laine heeft problemen om de bal te vangen. Menzies rent richting de bal. Menzies speelt de bal door. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Erduyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ostaszewski de bal onder controle te krijgen. Prado is nu in balbezit. Raitman verovert de bal door een tackle van achteren. Raitman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jakovčev kopt de bal weg. Asaf met een sublieme pass. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Cordoeiro bokst de bal weg. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yorulmaz kopt de bal weg. Raitman rent richting de bal. Raitman speelt de bal door. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:8

83e minuut.
Raitman verovert de bal door een tackle van achteren. Raitman passt de bal zonder na te denken. Lhomme is nu in balbezit. Klungelig pakt Yorulmaz de bal. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:9

85e minuut.
Raitman kopt de bal weg. Cordoeiro met een sublieme pass. Paillaqueo speelt de bal door. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 65%, Northern Thistle 35%.
Forest Resurrecteds - Northern Thistle 1:9