Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunstnaton FC Szőlősgyörök SC
wssfa3333 Tactiek BB1
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


13e minuut.
Chilwell speelt de bal door. Bürringer is nu in balbezit. Bürringer passt de bal zonder na te denken. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Bürringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürringer passt de bal in één keer door. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. Leopold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 0:1

16e minuut.
Renfurm rent richting de bal. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell passt de bal in één keer door. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bürringer geeft een hoge lob. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano passt de bal met de wreef. Hobbock rent richting de bal. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes speelt de bal door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Hobbock is nu in balbezit. Hobbock geeft een hoge lob. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson onderschept slim de pass. Benson schiet op doel. Leopold bokst de bal weg. Daar is Ceciliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leopold maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Colonna is nu in balbezit. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Leopold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Leopold werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

34e minuut.
Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko speelt de bal door. Klungelig pakt Muża de bal. Muża schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Chilwell is nu in balbezit. Chilwell geeft de bal voor. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 0:2

39e minuut.
Bürringer passt de bal met de wreef. Daar is CampbeII, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colonna is nu in balbezit. CampbeII verovert de bal door een tackle van achteren. CampbeII draait met de bal, schiet en ... Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de bal. Fernandes passt de bal in één keer door. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Leopold maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Sułkowski met een sublieme pass. Muża is nu in balbezit. Muża passt de bal met de wreef. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 68%, Szőlősgyörök SC 32%.
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 0:2

49e minuut.
Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Benson rent richting de bal. Benson geeft een lange en hoge pass. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leopold met een harde bal richting middenveld. Fernandes kopt de bal weg. Benson is nu in balbezit. Benson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sułkowski geeft een hoge lob. Ogbeta speelt de bal door. Ceciliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Benson de bal. Benson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kożusznik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bürringer met een snelle inworp. Benson probeert de bal met de borst te controleren. Benson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Flintoff komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarvis komt het veld opgelopen. Bell komt het veld opgelopen. Fisher komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ceciliano heeft problemen om de bal te vangen. Bell is nu in balbezit. Colonna verovert de bal door een tackle van achteren. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 0:3

78e minuut.
Daar is Nõlvak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõlvak geeft een hoge lob. Colonna rent richting de bal. Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko speelt de bal door. Muża rent richting de bal. Muża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 1:3

85e minuut.
Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak passt de bal in één keer door. Benson rent richting de bal. Benson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 54%, Szőlősgyörök SC 46%.
Hunstnaton FC - Szőlősgyörök SC 1:3