Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maidenhead United Aubergine FC
TRAINING Tactiek tre
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 50
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
35.7 gemiddelde waardering 58.4
average Schieten outstanding
weak Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny is nu in balbezit. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žarković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Kuźdub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:1

7e minuut.
Žarković is nu in balbezit. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bodrian de bal. Bodrian geeft een hoge lob. Palyanitsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuźdub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:2

10e minuut.
Žarković geeft een lange en hoge pass. Ranisavljević kopt de bal weg. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian geeft een hoge lob. Palyanitsa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Aelvoet passt de bal in één keer door. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:3

13e minuut.
Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Aelvoet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:4

14e minuut.
Aelvoet passt de bal zonder na te denken. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Wiaderny met een sublieme pass. Daar is Bodrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodrian passt de bal in één keer door. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aelvoet geeft een lange en hoge pass. Ranisavljević rent richting de bal. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub bokst de bal weg.

21e minuut.
Žarković met de inworp. de Jesús Silva is nu in balbezit. Bossaert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Jesús Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Jesús Silva neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Perdigón de bal. Bodrian rent richting de bal. Bodrian probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:6

26e minuut.
Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal in één keer door. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Žarković onderschept slim de pass. Žarković passt de bal in één keer door. Wiaderny speelt de bal door. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žarković met een snelle inworp. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Palyanitsa springt en kopt de bal. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:7

34e minuut.
Parsons met de inworp. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki geeft een hoge lob. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian onderschept slim de pass. Bodrian speelt de bal door. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:8

37e minuut.
Palyanitsa onderschept slim de pass. Stolarz onderschept slim de pass. Wiaderny met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. Ranisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 77%, Aubergine FC 23%.
Maidenhead United - Aubergine FC 0:9

47e minuut.
Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian geeft een hoge lob. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Calheiros speelt de bal door. Bodrian rent richting de bal. Bodrian geeft een hoge lob. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Jesús Silva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:10

52e minuut.
Katlasepp met een sublieme pass. Bernát is nu in balbezit. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:11

54e minuut.
Ranisavljević kopt de bal weg. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Bodrian is nu in balbezit. Bodrian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian probeert naar een medespeler te passen. Aelvoet probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:12

60e minuut.
Tait verovert de bal door een tackle van achteren. Tait geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Žarković geeft de bal voor. Palyanitsa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ranisavljević ... Strafschop! Ranisavljević krijgt een gele kaart. Palyanitsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Jesús Silva kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:13

65e minuut.
Bodrian is nu in balbezit. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft de bal voor. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Wiaderny passt de bal in één keer door. Bodrian heeft problemen om de bal te vangen. Bodrian passt de bal zonder na te denken. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:14

69e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft de bal voor. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:15

71e minuut.
Žarković met een sublieme pass. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tait rent richting de bal. Tait geeft de bal voor. Daar is Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel. Kuźdub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ranisavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:16

75e minuut.
Wiaderny geeft de bal voor. Stolarz probeert de bal aan de voet te houden. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:17

79e minuut.
Wiaderny geeft een hoge lob. Ranisavljević heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:18

80e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva springt en kopt de bal. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bodrian geeft een hoge lob. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Palyanitsa de bal. Palyanitsa schiet op doel. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palyanitsa is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Aubergine FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 76%, Aubergine FC 24%.
Maidenhead United - Aubergine FC 0:19