Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rubbish unted FC Market Harborough
Normal Tactiek 451
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 32.3
weak Schieten weak
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Steele rent richting de bal. Steele haalt uit met een fantastische trap. Kinsella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Prekas geeft een hoge lob. Steele is nu in balbezit. Jewell met een sublieme pass. Steele heeft problemen om de bal te vangen. Steele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rubbish unted - FC Market Harborough 0:1

12e minuut.
Steele draait met de bal, schiet en ... Jewell speelt de bal door. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Furrer rent richting de bal. Furrer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kinsella trapt de bal weg. Prekas kopt de bal weg. Daar is Steele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steele haalt uit met een fantastische trap. Kinsella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rubbish unted - FC Market Harborough 0:2

21e minuut.
Prekas probeert naar een medespeler te passen. Rimini heeft problemen om de bal te vangen. Rimini met een sublieme pass. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Archer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mills de bal. Steele rent richting de bal. Klungelig pakt Steele de bal. Steele draait met de bal, schiet en ... Kinsella bokst de bal weg.

29e minuut.
Rimini geeft een lange en hoge pass. Furrer is nu in balbezit. Furrer passt de bal zonder na te denken. Dyer rent richting de bal. Dyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rubbish unted 75%, FC Market Harborough 25%.
rubbish unted - FC Market Harborough 0:2

54e minuut.
Prekas is nu in balbezit. Prekas geeft een hoge lob. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele onderschept slim de pass. Steele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Martinson is nu in balbezit. Barnes onderschept slim de pass. Barnes speelt de bal door. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jewell geeft een lange en hoge pass. Aldridge kopt de bal weg. Furrer probeert naar een medespeler te passen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele schiet op doel. Kinsella bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rubbish unted - FC Market Harborough 0:3

69e minuut.
Prekas speelt de bal door. Rimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimini geeft de bal voor. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Martinson passt de bal in één keer door. Rimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimini geeft een hoge lob. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele passt de bal met de wreef. Daar is Furrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furrer haalt uit met een fantastische trap. Kinsella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rubbish unted - FC Market Harborough 0:4

84e minuut.
Steele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papidakis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Prekas passt de bal met de wreef. Furrer is nu in balbezit. Furrer passt de bal in één keer door. Papidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidakis haalt uit met een fantastische trap. Kinsella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rubbish unted 69%, FC Market Harborough 31%.
rubbish unted - FC Market Harborough 0:4