Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fifth Column harwich fc
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


9e minuut.
Daar is Booth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booth geeft een lange en hoge pass. Daar is Seaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Gerrard Suarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gray speelt de bal door. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur passt de bal met de wreef. Gerrard Suarez rent richting de bal. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - harwich fc 0:1

22e minuut.
Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez passt de bal zonder na te denken. Gray rent richting de bal. Serbezov verovert de bal door een tackle van achteren. Serbezov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Grimes is nu in balbezit. Grimes geeft de bal voor. Daar is Pescaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall rent richting de bal. Hall draait met de bal, schiet en ... Gigolo bokst de bal weg.

33e minuut.
Gigolo met een sublieme pass. Serbezov kopt de bal weg. Pawlak probeert de bal met de borst te controleren. Gerrard Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard Suarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Channon passt de bal met de wreef. Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbezov passt de bal zonder na te denken. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - harwich fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 53%, harwich fc 47%.
Fifth Column - harwich fc 0:2

49e minuut.
Sinclair passt de bal in één keer door. Serbezov rent richting de bal. Serbezov passt de bal met de wreef. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Serbezov verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair rent richting de bal. Sinclair met een sublieme pass. Gerrard Suarez rent richting de bal. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lesur kopt de bal weg. Trippier controleert de bal met de borst. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Serbezov is nu in balbezit. Serbezov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - harwich fc 0:3

59e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier passt de bal zonder na te denken. Seaman is nu in balbezit. Gerrard Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Booth passt de bal in één keer door. Pawlak rent richting de bal. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Gerrard Suarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fifth Column - harwich fc 0:4

73e minuut.
Gray rent richting de bal. Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur passt de bal met de wreef. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Trippier rent richting de bal. Serbezov verovert de bal door een tackle van achteren. Serbezov met een sublieme pass. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 55%, harwich fc 45%.
Fifth Column - harwich fc 0:4