Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastleigh The Foxes.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 26.3
average Schieten very good
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Beardsley geeft een hoge lob. Watkins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnes. Barnes krijgt een gele kaart. Gogoncea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campbell komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Perkins geeft een hoge lob. Clemence kopt de bal weg. Bieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Bieniuk draait met de bal, schiet en ... Bradshaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh - The Foxes. 0:1

16e minuut.
Fairbrass is nu in balbezit. Watkins verovert de bal door een tackle van achteren. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins onderschept slim de pass. Watkins draait met de bal, schiet en ... Johnson bokst de bal weg.

23e minuut.
Barnes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Campbell de bal onder controle te krijgen. Mainoo rent richting de bal. Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Yeboah is nu in balbezit. Fredricson met een sublieme pass. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Clemence kopt de bal weg. Dinescu is nu in balbezit. Dinescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bieniuk de bal. Bieniuk schiet op doel. Bradshaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Fairbrass heeft problemen om de bal te vangen. Fairbrass geeft een hoge lob. Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lewis-Potter kopt de bal weg. Bellamy heeft problemen om de bal te vangen. Bellamy geeft een lange en hoge pass. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dinescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schоles. Dinescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barnes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk draait met de bal, schiet en ... Bradshaw probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh - The Foxes. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastleigh 64%, The Foxes. 36%.
Eastleigh - The Foxes. 0:2

51e minuut.
Williams passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh - The Foxes. 0:3

56e minuut.
Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perkins de bal onder controle te krijgen. Bradshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bellamy passt de bal zonder na te denken. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter met een sublieme pass. Watkins rent richting de bal. Watkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Williams onderschept slim de pass. Williams geeft een lange en hoge pass. Daar is Harper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fredricson kopt de bal weg. Perkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredricson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk schiet op doel. Bradshaw bokst de bal weg.

81e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Williams speelt de bal door. Fredricson heeft problemen om de bal te vangen. Fredricson geeft een lange en hoge pass. Dinescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh - The Foxes. 0:4

86e minuut.
John Barnes geeft een hoge lob. Beardsley rent richting de bal. Clemence tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clemence krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Perkins rent richting de bal. Bieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harper de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastleigh 59%, The Foxes. 41%.
Eastleigh - The Foxes. 0:4