Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubley Digbeth United
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Saa met een sublieme pass. Dunn rent richting de bal. Stacey onderschept slim de pass. Stacey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 1:0

6e minuut.
Saa geeft een lange en hoge pass. Devonshire heeft problemen om de bal te vangen. Stacey rent richting de bal. Stacey schiet op doel. Ward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 2:0

9e minuut.
Gabriel passt de bal met de wreef. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand passt de bal in één keer door. Clapham is nu in balbezit. Clapham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 2:1

15e minuut.
Bould is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar speelt de bal door. Stacey is nu in balbezit. Stacey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Salles onderschept slim de pass. Maury rent richting de bal. Maury speelt de bal door. Stacey rent richting de bal. Stacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 3:1

31e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper geeft de bal voor. Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 4:1

38e minuut.
Brazil probeert naar een medespeler te passen. Saa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saa passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 5:1

42e minuut.
Salles kopt de bal weg. Maury is nu in balbezit. Maury geeft de bal voor. Stacey is nu in balbezit. Stacey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bould met een sublieme pass. Ferdinand rent richting de bal. Hamvas is nu in balbezit. Clapham verovert de bal door een tackle van achteren. Clapham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 39%, Digbeth United 61%.
Ubley - Digbeth United 5:1

47e minuut.
Ward met een harde bal richting middenveld. Clapham kopt de bal weg. Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stacey is nu in balbezit. Stacey draait met de bal, schiet en ... Ward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 6:1

58e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Clapham bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapham passt de bal in één keer door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall passt de bal zonder na te denken. Devonshire heeft problemen om de bal te vangen. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ward trapt de bal weg. Daar is Maury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar met een sublieme pass. Stacey is nu in balbezit. Stacey draait met de bal, schiet en ... Ward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 7:1

66e minuut.
Madina geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabriel neemt de hoekschop. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand schiet op doel. Vercilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Daar is Harper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maury verovert de bal door een tackle van achteren. Maury geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stacey geeft de bal voor. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Dewsbury-Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dewsbury-Hall krijgt een gele kaart. Salazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Villa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 8:1

74e minuut.
Harper kopt de bal weg. Inworp. Salles met de inworp. Maury is nu in balbezit. Maury geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Stacey onderschept slim de pass. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dewsbury-Hall de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Digbeth United 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 38%, Digbeth United 62%.
Ubley - Digbeth United 9:1