Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge United FC Chibz FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Mason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mason krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Straw bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson onderschept slim de pass. Dawson geeft de bal voor. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Viduka onderschept slim de pass. Daar is Viduka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viduka met een sublieme pass. Kershaw rent richting de bal. Kershaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Chibz FC 0:1

14e minuut.
Fox met een harde bal richting middenveld. Hughes kopt de bal weg. Goddard kan de bal niet met de borst controleren. Sturrock is nu in balbezit. Sturrock draait met de bal, schiet en ... Platt bokst de bal weg.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Boyd de bal onder controle te krijgen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry speelt de bal door. Kershaw rent richting de bal. Kershaw schiet op doel. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Viduka geeft een hoge lob. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. White kopt de bal weg. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kershaw rent richting de bal. Barkley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kershaw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terry wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Chibz FC 0:2

45e minuut.
Kershaw is nu in balbezit. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw verovert de bal door een tackle van achteren. Kershaw draait met de bal, schiet en ... Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Chibz FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge United FC 48%, Chibz FC 52%.
Stanbridge United FC - Chibz FC 0:3

53e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo probeert naar een medespeler te passen. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Goddard verovert de bal door een tackle van achteren. Goddard met een sublieme pass. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock onderschept slim de pass. Sturrock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Craig met een sublieme pass. Goddard is nu in balbezit. Russo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goddard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barkley komt bij de bal en schiet. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Chibz FC 1:3

74e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Daar is Russo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russo passt de bal in één keer door. Kershaw rent richting de bal. Kershaw draait met de bal, schiet en ... Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Chibz FC 1:4

76e minuut.
Dawson rent richting de bal. Craig is nu in balbezit. Craig probeert naar een medespeler te passen. Kershaw is nu in balbezit. Kershaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fox probeert naar een medespeler te passen. Mason met een sublieme pass. Kershaw is nu in balbezit. Kershaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Boyd met een snelle inworp. Hughes met een sublieme pass. Sturrock rent richting de bal. Sturrock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge United FC 48%, Chibz FC 52%.
Stanbridge United FC - Chibz FC 1:4