Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glossopdale fc Kingsway Crystals
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Beattie de bal onder controle te krijgen. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie onderschept slim de pass. Beattie geeft de bal voor. Campbell springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pearce speelt de bal door. Spencer geeft een hoge lob. Twine kopt de bal weg. Southgate is nu in balbezit. Southgate geeft de bal voor. Xavier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walker rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:1

13e minuut.
Southgate geeft een hoge lob. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ... Xavier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:2

15e minuut.
Twine geeft een hoge lob. Pearce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel. Fowler probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pilling rent richting de bal. Farrell onderschept slim de pass. Farrell haalt uit met een fantastische trap. Xavier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:3

17e minuut.
Daar is Pilling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrell probeert naar een medespeler te passen. Beattie rent richting de bal. Beattie geeft de bal voor. Campbell maakt een snoekduik en kopt de bal. Xavier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Shеringham de bal onder controle te krijgen. Mills is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pearce kopt de bal weg. Daar is Pilling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrell rent richting de bal. Farrell draait met de bal, schiet en ... Xavier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 78%, Kingsway Crystals 22%.
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:4

49e minuut.
Twine met een sublieme pass. Pearce rent richting de bal. Pearce met een sublieme pass. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell draait met de bal, schiet en ... Xavier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Edwards geeft de bal voor. Campbell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fowler. Campbell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shеringham komt bij de bal en schiet. Xavier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal in één keer door. Pearce met een sublieme pass. Farrell rent richting de bal. Farrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:5

66e minuut.
Farrell passt de bal in één keer door. Pearce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mills. Mills krijgt een gele kaart. Pearce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rush zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hughes probeert naar een medespeler te passen. Beattie is nu in balbezit. Beattie geeft de bal voor. Shеringham probeert naar een medespeler te passen. Pearce speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beattie verovert de bal door een tackle van achteren. Beattie passt de bal zonder na te denken. Pearce speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ... Xavier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:6

86e minuut.
Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling geeft een hoge lob. Rush geeft de bal voor. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 77%, Kingsway Crystals 23%.
Glossopdale fc - Kingsway Crystals 0:6