Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adwick Park Rangers Fulham FC
Normal Tactiek Deep
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà probeert naar een medespeler te passen. Osueke is nu in balbezit. Osueke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:1

5e minuut.
Black heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Southall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:2

13e minuut.
Grzonkowski geeft een hoge lob. Nicholls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osueke is nu in balbezit. Osueke draait met de bal, schiet en ... Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:3

14e minuut.
Moore met een snelle inworp. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski geeft de bal voor. Osueke maakt een snoekduik en kopt de bal. Savage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:4

17e minuut.
Turner probeert de bal aan de voet te houden. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke geeft de bal voor. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fabregas kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Savage bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grzonkowski neemt de hoekschop. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. Southall probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:5

25e minuut.
Osueke is nu in balbezit. Booth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osueke de bal. Osueke draait met de bal, schiet en ... Southall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:6

29e minuut.
Peresada met de inworp. Grzonkowski speelt de bal door. Daar is Osueke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:7

31e minuut.
Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore geeft een hoge lob. Southall heeft problemen om de bal te vangen. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Black rent richting de bal. Peresada onderschept slim de pass. Peresada passt de bal in één keer door. Osueke rent richting de bal. Osueke haalt uit met een fantastische trap. Savage bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:8

35e minuut.
Fabregas speelt de bal door. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Nicholls is nu in balbezit. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft een lange en hoge pass. Howell probeert de bal met de borst te controleren. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Lonati komt het veld opgelopen. Casaccio komt het veld opgelopen. Zhongtang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adwick Park Rangers 73%, Fulham FC 27%.
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:8

47e minuut.
Booth rent richting de bal. Osueke rent richting de bal. Southall onderschept slim de pass. Klungelig pakt Trọng Hà de bal. Trọng Hà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Nicholls rent richting de bal. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà probeert naar een medespeler te passen. Osueke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:9

52e minuut.
Turner kopt de bal weg. Moore probeert naar een medespeler te passen. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Grzonkowski met een sublieme pass. Jarvis heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hà geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà rent richting de bal. Klungelig pakt Trọng Hà de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Booth kopt de bal weg. Grzonkowski rent richting de bal. Fabregas probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Keown rent richting de bal. Lonati onderschept slim de pass. Lonati geeft een hoge lob. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Osueke de bal. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:10

75e minuut.
Doeltrap. Savage trapt de bal weg. Grzonkowski kopt de bal weg. Daar is Trọng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Savage probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà speelt de bal door. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski geeft de bal voor. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. Savage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:11

84e minuut.
Fabregas met een sublieme pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osueke de bal. Osueke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:12

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner met de inworp. Daar is Booth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osueke rent richting de bal. Osueke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adwick Park Rangers 81%, Fulham FC 19%.
Adwick Park Rangers - Fulham FC 0:13