Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the black cats Cycle of Bikes
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Gülyüzer geeft de bal voor. Robbo rent richting de bal. Roebuck rent richting de bal. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic passt de bal in één keer door. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Renshaw heeft problemen om de bal te vangen. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf draait met de bal, schiet en ... Roebuck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:2

9e minuut.
Daar is Quinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt geeft een hoge lob. Clay geeft een lange en hoge pass. Gülyüzer kopt de bal weg. Daar is Renshaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:3

14e minuut.
Joe Cole geeft de bal voor. Daar is Gülyüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülyüzer passt de bal zonder na te denken. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:4

15e minuut.
Chitic geeft een hoge lob. Gülyüzer is nu in balbezit. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:5

20e minuut.
Roebuck probeert naar een medespeler te passen. Tibeuf kopt de bal weg. Klungelig pakt Renshaw de bal. Bell is nu in balbezit. Bell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Biagini speelt de bal door. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer onderschept slim de pass. Gülyüzer geeft een lange en hoge pass. Lescott krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:6

28e minuut.
Biagini probeert naar een medespeler te passen. Enciso probeert de bal aan de voet te houden. Gülyüzer met een sublieme pass. Lescott rent richting de bal. Lescott draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Robbo de bal. Lescott speelt de bal door. Bell rent richting de bal. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gülyüzer probeert naar een medespeler te passen. Lescott rent richting de bal. Robbo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lescott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gülyüzer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:7

40e minuut.
Joe Cole speelt de bal door. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf passt de bal met de wreef. Lescott heeft problemen om de bal te vangen. Lescott haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:8

41e minuut.
Roebuck met een harde bal richting middenveld. Gülyüzer kopt de bal weg. Tibeuf met een sublieme pass. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the black cats 87%, Cycle of Bikes 13%.
the black cats - Cycle of Bikes 0:8

50e minuut.
Biagini met een sublieme pass. Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott begaat een overtreding. Lescott krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tibeuf speelt de bal door. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott speelt de bal door. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell schiet op doel. Roebuck bokst de bal weg.

55e minuut.
Gülyüzer met een snelle inworp. Biagini is nu in balbezit. Biagini geeft een hoge lob. Lescott maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Biagini met een sublieme pass. Tibeuf met een sublieme pass. Daar is Renshaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the black cats - Cycle of Bikes 0:9

60e minuut.
Enciso geeft de bal voor. Chitic kopt de bal weg. Daar is Tibeuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lescott is nu in balbezit. Lescott haalt uit met een fantastische trap. Roebuck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roebuck speelt de bal door. Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Joe Cole rent richting de bal. Joe Cole passt de bal met de wreef. Biagini probeert naar een medespeler te passen. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Roebuck trapt de bal weg. Inworp. Gülyüzer met een snelle inworp. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Robbo heeft problemen om de bal te vangen. Tibeuf met een sublieme pass. Joe Cole is nu in balbezit. Joe Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Holt geeft de bal voor. Joe Cole probeert naar een medespeler te passen. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf passt de bal met de wreef. Bell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wright-Phillips is nu in balbezit. Wright-Phillips geeft de bal voor. Quinn speelt de bal door. Bell rent richting de bal. Bell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colwill komt het veld opgelopen. Socrates komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Biagini passt de bal zonder na te denken. Socrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso rent richting de bal. Biagini is nu in balbezit. Biagini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Biagini is nu in balbezit. Biagini passt de bal met de wreef. Gülyüzer heeft problemen om de bal te vangen. Gülyüzer geeft een hoge lob. Lescott springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osvald komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the black cats 78%, Cycle of Bikes 22%.
the black cats - Cycle of Bikes 0:9