Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timisoara UK Ettington Rovers
£$# Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
51 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 18.7
brilliant Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason onderschept slim de pass. Helgason schiet op doel. Paal! Santana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 1:0

3e minuut.
Jerman geeft de bal voor. Klungelig pakt Santana de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel. Garbutt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 2:0

6e minuut.
Ağayev heeft problemen om de bal te vangen. Ağayev passt de bal zonder na te denken. Gascoignе met een sublieme pass. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson geeft een lange en hoge pass. Helgason probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 3:0

11e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale passt de bal met de wreef. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 4:0

14e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana passt de bal in één keer door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ... Lombardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Garbutt bokst de bal weg.

15e minuut.
Adams geeft een hoge lob. Jerman kopt de bal weg. Helgason is nu in balbezit. Klungelig pakt Santana de bal. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Lombardo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 5:0

18e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 6:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağayev met de inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Garbutt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 7:0

21e minuut.
Ağayev onderschept slim de pass. Ağayev geeft de bal voor. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Garbutt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 8:0

22e minuut.
Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana met een sublieme pass. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 9:0

25e minuut.
Ağayev is nu in balbezit. Ağayev met een sublieme pass. Helgason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramsdale de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Garbutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе speelt de bal door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 10:0

28e minuut.
Edge met een sublieme pass. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Sellars bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Scholes passt de bal zonder na te denken. Helgason is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Garbutt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 11:0

32e minuut.
Sellars heeft problemen om de bal te vangen. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal met de wreef. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 12:0

34e minuut.
Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale passt de bal met de wreef. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jerman rent richting de bal. Gascoignе met een sublieme pass. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 13:0

36e minuut.
Bonds is nu in balbezit. Bonds met een sublieme pass. Ramsdale probeert de bal met de borst te controleren. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jerman is nu in balbezit. Jerman geeft de bal voor. Santana kopt de bal weg. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 14:0

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gascoignе zal de hoekschop nemen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Garbutt bokst de bal weg.

44e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lombardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 15:0

45e minuut.
Sellars rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal met de wreef. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 32%, Ettington Rovers 68%.
Timisoara UK - Ettington Rovers 16:0

47e minuut.
Sellars speelt de bal door. Jerman is nu in balbezit. Jerman passt de bal in één keer door. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana passt de bal zonder na te denken. Helgason is nu in balbezit. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gascoignе passt de bal in één keer door. Ramsdale is nu in balbezit. Lombardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramsdale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helgason legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ağayev met een sublieme pass. Scholes rent richting de bal. Scholes passt de bal zonder na te denken. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 17:0

54e minuut.
Sellars met een sublieme pass. Delap is nu in balbezit. Helgason onderschept slim de pass. Helgason schiet op doel. Lombardo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 18:0

55e minuut.
Edge speelt de bal door. Klungelig pakt Walker de bal. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 19:0

57e minuut.
Lombardo controleert de bal met de borst. Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lombardo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey met een sublieme pass. Freeman onderschept slim de pass. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lombardo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gascoignе zal de hoekschop nemen. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 20:0

61e minuut.
Scholes passt de bal met de wreef. Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal in één keer door. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Garbutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 21:0

63e minuut.
Jerman speelt de bal door. Wright-Phillips rent richting de bal. Gascoignе tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gascoignе krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana speelt de bal door. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel. Garbutt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 22:0

69e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een lange en hoge pass. Lombardo kopt de bal weg. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Garbutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 23:0

72e minuut.
Babaverdiyev met een sublieme pass. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santana de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 24:0

74e minuut.
Scholes passt de bal in één keer door. Ağayev geeft een lange en hoge pass. Helgason kopt de bal weg. Santana controleert de bal met de borst. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 25:0

75e minuut.
Klungelig pakt Adams de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal in één keer door. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lombardo kopt de bal weg. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale geeft een hoge lob. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Garbutt bokst de bal weg.

79e minuut.
Gascoignе rent richting de bal. Gascoignе geeft een hoge lob. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Lombardo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ağayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gascoignе de bal. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Garbutt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 26:0

82e minuut.
Santana rent richting de bal. Ağayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayev geeft een lange en hoge pass. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 27:0

83e minuut.
Santana met een sublieme pass. Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Scholes met een sublieme pass. Gascoignе geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoignе met een sublieme pass. Daar is Ramsdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Ettington Rovers 28:0

90e minuut.
Bonds kopt de bal weg. Scholes rent richting de bal. Scholes passt de bal in één keer door. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 23%, Ettington Rovers 77%.
Timisoara UK - Ettington Rovers 28:0