Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Civil Collieries Newport County FC
Normal Tactiek gietawuapeiatak
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Legutko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wagner de bal. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Cacho rent richting de bal. Cacho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wisłocki is nu in balbezit. WaIker verovert de bal door een tackle van achteren. Tejero geeft een lange en hoge pass. Legutko is nu in balbezit. Legutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
WaIker rent richting de bal. Mavididi rent richting de bal. Met opzet legt Ožeraitis zijn tegenspeler op de grond. Mavididi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Daar is Clough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner rent richting de bal. Clough maakt een afschuwelijke overtreding. Clough is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Reboul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haynes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reboul probeert naar een medespeler te passen. Legutko rent richting de bal. Eze bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko draait met de bal, schiet en ... Fabregas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legutko is nu in balbezit. Legutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Collieries - Newport County FC 0:1

31e minuut.
Tejero rent richting de bal. Haynes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tejero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Parlour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko rent richting de bal. Legutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Collieries 60%, Newport County FC 40%.
Civil Collieries - Newport County FC 0:1

46e minuut.
Acheampong komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is WaIker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisłocki speelt de bal door. Cacho is nu in balbezit. Legutko rent richting de bal. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Fabregas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Reboul passt de bal met de wreef. Cacho rent richting de bal. Gnonto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gnonto krijgt een gele kaart. Cacho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pace-Asciak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Parlour geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagner met een snelle inworp. Cacho probeert de bal met de borst te controleren. Cacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Collieries - Newport County FC 0:2

56e minuut.
Cacho passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farrell met de inworp. Mavididi is nu in balbezit. Mavididi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branco komt het veld opgelopen. Aanestad komt het veld opgelopen. Perurena komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Acheampong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haynes met de inworp. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Collieries 58%, Newport County FC 42%.
Civil Collieries - Newport County FC 0:2