Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hurlanders Silver End
new tatic Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună schiet op doel. Na een snelle pass probeert Edozie de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spirin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin speelt de bal door. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Edozie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olise bokst de bal weg.

25e minuut.
Yang passt de bal met de wreef. Watkins geeft een hoge lob. Buete heeft problemen om de bal te vangen. Dawson rent richting de bal. Dawson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Derbyshire rent richting de bal. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell passt de bal met de wreef. Spirin is nu in balbezit. Spirin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olise trapt de bal weg van het doel. Mansfield kopt de bal weg. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 1:0

34e minuut.
Burgess rent richting de bal. Spirin onderschept slim de pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Olise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 2:0

36e minuut.
Modric bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft een lange en hoge pass. Minciună springt en kopt de bal. Olise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 3:0

40e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Olise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 4:0

41e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 44%, Silver End 56%.
The Hurlanders - Silver End 4:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met een snelle inworp. Baniček is nu in balbezit. Baniček schiet op doel. Na een snelle pass probeert Edozie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moreno zal de hoekschop nemen. Baniček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Inworp. Moreno met de inworp. Spirin controleert de bal met de borst. Spirin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 5:0

49e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal zonder na te denken. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Olise bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 6:0

55e minuut.
Buete is nu in balbezit. Buete passt de bal zonder na te denken. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 7:0

58e minuut.
Palazzi speelt de bal door. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istvan passt de bal met de wreef. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Edozie geeft een hoge lob. Iglesias speelt de bal door. Daar is Baniček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirin is nu in balbezit. Spirin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Łomczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Milligan de bal onder controle te krijgen. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Olise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Buete kopt de bal weg. Milligan probeert de bal aan de voet te houden. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Olise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Silver End 8:0

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olise trapt de bal weg van het doel. Buete kopt de bal weg. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Olise met een harde bal richting middenveld. Buete rent richting de bal. Buete speelt de bal door. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 27%, Silver End 73%.
The Hurlanders - Silver End 8:0