Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Civil Langley Basford United
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Scales onderschept slim de pass. Scales geeft een lange en hoge pass. Bourne heeft problemen om de bal te vangen. Groves is nu in balbezit. Groves haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Lennon trapt de bal weg van het doel. Blissett kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Robertson de bal onder controle te krijgen. Groves rent richting de bal. Groves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Scales geeft een hoge lob. Robertson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groves rent richting de bal. Groves draait met de bal, schiet en ... Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Wagar geeft de bal voor. Klungelig pakt Penrose de bal. Sutton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Penrose raakt geblesseerd tijdens het duel. Wagar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sutton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Penrose met de inworp. Wagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Blissett rent richting de bal. McVeigh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blissett raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirkland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Groves springt en kopt de bal. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Scales rent richting de bal. Wagar rent richting de bal. Wagar speelt de bal door. Groves is nu in balbezit. Groves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 68%, Basford United 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Langley - Basford United 0:0

57e minuut.
Sidwell met een snelle inworp. Robertson is nu in balbezit. Robertson geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neville heeft problemen om de bal te vangen. Wagar rent richting de bal. Wagar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Scales bereikt de bal nog maar net als eerste. Scales passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wagar de bal. Groves rent richting de bal. Groves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Neville de bal. Wagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagar speelt de bal door. Groves is nu in balbezit. Groves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 65%, Basford United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Langley - Basford United 0:0