Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Thistle Ramos FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dibble geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burke. Burke krijgt een gele kaart. Alexander-Arnold wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alexander-Arnold kan niet meer verder spelen. Speedie komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Kilman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anderson de bal. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Clough de bal onder controle te krijgen. Carbone probeert naar een medespeler te passen. Clough is nu in balbezit. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fleck verovert de bal door een tackle van achteren. Fleck speelt de bal door. Clough heeft problemen om de bal te vangen. Clough schiet op doel. Price probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carbone speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry is nu in balbezit. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry onderschept slim de pass. Perry probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rideout met een harde bal richting middenveld. Speedie kopt de bal weg. Burke probeert de bal aan de voet te houden. Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Price kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Thistle 44%, Ramos FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Thistle - Ramos FC 0:0

72e minuut.
Terry rent richting de bal. Terry geeft de bal voor. Rigg is nu in balbezit. Clough verovert de bal door een tackle van achteren. Clough schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Thistle - Ramos FC 1:0

80e minuut.
Fleck geeft een hoge lob. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft een hoge lob. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. Rideout bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Thistle - Ramos FC 1:1

89e minuut.
Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles geeft een hoge lob. Turner met een sublieme pass. Perry heeft problemen om de bal te vangen. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Thistle 57%, Ramos FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Thistle - Ramos FC 1:1