Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle Brom Rangers Aston VilIa
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Larsson passt de bal zonder na te denken. Dean is nu in balbezit. Dean geeft een lange en hoge pass. Bryant rent richting de bal. Bryant geeft een lange en hoge pass. Bentley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Perry passt de bal in één keer door. Larsson is nu in balbezit. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson rent richting de bal. Larsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dean rent richting de bal. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Neto speelt de bal door. Madueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Madueke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stevens geeft een hoge lob. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... Viduka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Brom Rangers 53%, Aston VilIa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castle Brom Rangers - Aston VilIa 0:0

52e minuut.
Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neto probeert naar een medespeler te passen. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Madueke is nu in balbezit. Madueke draait met de bal, schiet en ... Bentley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Law is nu in balbezit. Larsson rent richting de bal. Larsson probeert naar een medespeler te passen. Madueke is nu in balbezit. Madueke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Aston VilIa 1:0

75e minuut.
Beckһam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bryant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bentley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Madueke is nu in balbezit. Madueke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Aston VilIa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Brom Rangers 49%, Aston VilIa 51%.
Castle Brom Rangers - Aston VilIa 2:0