Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banana Ace Concord Ramblers
banana style Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pallister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallister passt de bal met de wreef. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell schiet op doel. Bryant probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Leek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - Concord Ramblers 1:0

5e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft een hoge lob. Sawyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorrell is nu in balbezit. Dorrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Withe geeft een lange en hoge pass. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick rent richting de bal. Carrick passt de bal met de wreef. Young geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Young raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bould komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mazur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bould heeft problemen om de bal te vangen. Bould met een sublieme pass. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Budd rent richting de bal. Budd geeft een hoge lob. Carrick speelt de bal door. Dorrell rent richting de bal. Dorrell haalt uit met een fantastische trap. Bryant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - Concord Ramblers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banana Ace 35%, Concord Ramblers 65%.
Banana Ace - Concord Ramblers 2:0

69e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal met de wreef. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell draait met de bal, schiet en ... Bryant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banana Ace - Concord Ramblers 3:0

81e minuut.
Inworp. Ellis met een snelle inworp. Carrick rent richting de bal. Carrick geeft de bal voor. Leek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall geeft een hoge lob. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. Ellis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banana Ace 33%, Concord Ramblers 67%.
Banana Ace - Concord Ramblers 3:0