Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Paulie.Gasgoine Pogboom
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 22.5
formidable Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Chabot is nu in balbezit. Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. Carren geeft de bal voor. Chardon is nu in balbezit. Chardon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

8e minuut.
Littler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon onderschept slim de pass. Chardon geeft de bal voor. MacBeath rent richting de bal. MacBeath geeft de bal voor. Wheeler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wheeler trapt de bal weg. Carren kopt de bal weg. Zee heeft problemen om de bal te vangen. MacBeath rent richting de bal. MacBeath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 1:0

13e minuut.
Constable probeert naar een medespeler te passen. Carren probeert naar een medespeler te passen. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Zee probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 2:0

15e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Carren onderschept slim de pass. Carren probeert naar een medespeler te passen. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 3:0

15e minuut.
Daar is Winchester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winchester geeft een hoge lob. Daar is Beardsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. Wheeler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chabot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski rent richting de bal. Chardon rent richting de bal. Chardon draait met de bal, schiet en ... Chabot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wheeler bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kluivert zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Carren de bal. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Beardsley haalt uit met een fantastische trap. Constable rent richting de bal. Cohen onderschept slim de pass. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt MacBeath de bal. Carren is nu in balbezit. Carren passt de bal zonder na te denken. Chardon heeft problemen om de bal te vangen. Chardon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kluivert rent richting de bal. Kluivert geeft de bal voor. Russo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carren is nu in balbezit. Carren passt de bal zonder na te denken. Chabot verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon geeft een hoge lob. MacBeath krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gwiazdowski met een sublieme pass. Carren met een sublieme pass. Daar is MacBeath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacBeath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Winchester heeft problemen om de bal te vangen. Gunn is nu in balbezit. Gunn met een sublieme pass. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Kluivert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren geeft de bal voor. Chardon springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Littler de bal. MacBeath rent richting de bal. MacBeath passt de bal met de wreef. Chardon is nu in balbezit. Chardon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Winchester de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gunn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Wheeler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacBeath springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 19%, Pogboom 81%.
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 3:0

46e minuut.
Carren probeert naar een medespeler te passen. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski geeft de bal voor. MacBeath rent richting de bal. MacBeath schiet op doel. Wheeler bokst de bal weg. Chabot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Littler rent richting de bal. Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scott krijgt een gele kaart. Gunn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gunn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. MacBeath kopt de bal weg. Chardon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 4:0

52e minuut.
Daar is Russo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren speelt de bal door. Klungelig pakt Chardon de bal. Chardon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 5:0

56e minuut.
Littler bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren verovert de bal door een tackle van achteren. Carren met een sublieme pass. Chardon rent richting de bal. Chardon draait met de bal, schiet en ... Wheeler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. Wheeler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 6:0

59e minuut.
Ingall geeft de bal voor. Carren rent richting de bal. Carren probeert naar een medespeler te passen. Chardon is nu in balbezit. Chardon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Beardsley de bal. Carren probeert naar een medespeler te passen. Zee speelt de bal door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chabot geeft de bal voor. Haley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacBeath de bal onder controle te krijgen. Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kluivert passt de bal met de wreef. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath met een sublieme pass. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 7:0

67e minuut.
Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. MacBeath is nu in balbezit. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ... Wheeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Carren met een sublieme pass. Chardon is nu in balbezit. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Chabot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 8:0

73e minuut.
Scott met een sublieme pass. Cohen is nu in balbezit. MacBeath schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacBeath krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kluivert met de inworp. Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunn passt de bal zonder na te denken. MacBeath rent richting de bal. MacBeath geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Chardon is nu in balbezit. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 9:0

77e minuut.
Åsheim geeft een hoge lob. Chabot heeft problemen om de bal te vangen. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ... Wheeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 10:0

82e minuut.
Russo is nu in balbezit. Chardon rent richting de bal. Chardon probeert naar een medespeler te passen. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 27%, Pogboom 73%.
St.Paulie.Gasgoine - Pogboom 10:0