Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chropocowpany Cowcutter
mmoja Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen average


8e minuut.
Townsend probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 1:0

8e minuut.
Norris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roonеy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños onderschept slim de pass. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 2:0

12e minuut.
Elliott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manjak met de inworp. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mason rent richting de bal. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños passt de bal in één keer door. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević schiet op doel. Kaur bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Hacıoğlu met een snelle inworp. Mason is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 3:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Hacıoğlu de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu passt de bal met de wreef. Elliott rent richting de bal. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tucker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hacıoğlu speelt de bal door. Townsend is nu in balbezit. Townsend passt de bal in één keer door. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Connolly kopt de bal weg. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tucker is nu in balbezit. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 4:0

27e minuut.
Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños passt de bal zonder na te denken. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Crnojević rent richting de bal. Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Elliott geeft een hoge lob. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 5:0

32e minuut.
Roonеy is nu in balbezit. Komar onderschept slim de pass. Komar geeft een lange en hoge pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Manjak met een sublieme pass. Bolaños is nu in balbezit. Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Ramsey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Kaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 6:0

39e minuut.
Bolaños met een snelle inworp. Hacıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 7:0

42e minuut.
Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević speelt de bal door. Ramsey is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Townsend is nu in balbezit. Townsend passt de bal in één keer door. Hacıoğlu speelt de bal door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chropocowpany 22%, Cowcutter 78%.
Chropocowpany - Cowcutter 8:0

46e minuut.
Inworp. Manjak met de inworp. Townsend geeft een lange en hoge pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Norris heeft problemen om de bal te vangen. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend met een sublieme pass. Crnojević rent richting de bal. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 9:0

56e minuut.
Mason probeert de bal aan de voet te houden. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker geeft de bal voor. Manjak probeert de bal aan de voet te houden. Manjak geeft de bal voor. Kaur bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manjak neemt de hoekschop. Bolaños springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo passt de bal met de wreef. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević schiet op doel. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 10:0

62e minuut.
Sambruno probeert de bal met de borst te controleren. Sambruno geeft de bal voor. Duménigo kopt de bal weg. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kaur speelt de bal door. Hacıoğlu kopt de bal weg. Crnojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Duménigo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolaños rent richting de bal. Bolaños geeft een hoge lob. Crnojević springt en kopt de bal. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 11:0

72e minuut.
Kaur speelt de bal door. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend passt de bal zonder na te denken. Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 12:0

73e minuut.
Crnojević rent richting de bal. Crnojević passt de bal met de wreef. Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak geeft een lange en hoge pass. Bolaños krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Yáñez geeft een lange en hoge pass. Manjak kopt de bal weg. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Kaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 13:0

77e minuut.
Manjak rent richting de bal. Manjak geeft een lange en hoge pass. Ramsey heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 14:0

78e minuut.
Norris is nu in balbezit. Klungelig pakt Crnojević de bal. Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Kaur bokst de bal weg.

79e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo speelt de bal door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ramsey de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tucker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños is nu in balbezit. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey geeft een lange en hoge pass. Townsend kopt de bal weg. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Cowcutter 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chropocowpany 19%, Cowcutter 81%.
Chropocowpany - Cowcutter 15:0