Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split The Pack
mrHighNarrow Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Wright-Phillips is nu in balbezit. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Careca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 1:0

5e minuut.
Inworp. Perilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft de bal voor. Golequente maakt een snoekduik en kopt de bal. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 2:0

13e minuut.
Golequente kopt de bal weg. Daar is Crooks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Careca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 3:0

15e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch is nu in balbezit. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Golequente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melamed rent richting de bal. Melamed geeft een hoge lob. Golequente kopt de bal weg. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bišćan onderschept slim de pass. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Careca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silva heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch springt en kopt de bal. Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 4:0

23e minuut.
Golequente rent richting de bal. Golequente passt de bal met de wreef. Daar is Wilshere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Crooks begaat een overtreding. Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melamed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golequente springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wilshere geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muñoz met de inworp. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Perilla heeft problemen om de bal te vangen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 5:0

33e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch is nu in balbezit. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Crooks speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal met de wreef. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Perilla is nu in balbezit. Perilla geeft de bal voor. Wilshere heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Golequente krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Daar is Farah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wilshere de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 6:0

40e minuut.
Chris Waddle passt de bal in één keer door. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 7:0

42e minuut.
Perilla heeft problemen om de bal te vangen. Perilla passt de bal met de wreef. Golequente rent richting de bal. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 17%, The Pack 83%.
Hajduk Split - The Pack 7:0

49e minuut.
Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch passt de bal in één keer door. Wilshere is nu in balbezit. Golequente onderschept slim de pass. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 8:0

52e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 9:0

54e minuut.
Wright-Phillips geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muñoz met de inworp. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Roоney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melamed geeft de bal voor. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Careca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 10:0

61e minuut.
Crooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz met een sublieme pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 11:0

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Careca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 12:0

65e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golequente de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Perilla geeft een lange en hoge pass. Golequente kopt de bal weg. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 13:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft de bal voor. Wilshere probeert de bal met de borst te controleren. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 14:0

68e minuut.
Careca met een sublieme pass. Ochoa kopt de bal weg. Melamed rent richting de bal. Melamed geeft de bal voor. Golequente springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Golequente is nu in balbezit. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Careca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 15:0

81e minuut.
Careca speelt de bal door. Bryła rent richting de bal. Bryła geeft een lange en hoge pass. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Careca bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Silva de bal. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dademasch de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Careca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 16:0

85e minuut.
Dademasch geeft een lange en hoge pass. Golequente rent richting de bal. Golequente passt de bal met de wreef. Perilla rent richting de bal. Perilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Golequente geeft een hoge lob. Wilshere heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Careca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 17:0

89e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Careca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - The Pack 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 17%, The Pack 83%.
Hajduk Split - The Pack 18:0