Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford Devils towns ultras
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 35.1
average Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Landgrebe is nu in balbezit. Sinclair is nu in balbezit. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 0:1

4e minuut.
Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe geeft een hoge lob. Thorne probeert de bal aan de voet te houden. Yoder rent richting de bal. Yoder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yoder bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister rent richting de bal. McAllister geeft een lange en hoge pass. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Russo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Przeczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Thorne de bal. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 0:2

11e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoder verovert de bal door een tackle van achteren. Yoder met een sublieme pass. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Healy onderschept slim de pass. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy draait met de bal, schiet en ... Russo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Šípoš is nu in balbezit. Šípoš geeft een hoge lob. Duff kopt de bal weg. Klungelig pakt Roberts de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sykes is nu in balbezit. Sykes passt de bal zonder na te denken. Kelbauskas met een sublieme pass. Yoder bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Thorne de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 0:3

28e minuut.
Power zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelbauskas is nu in balbezit. Kelbauskas speelt de bal door. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 0:4

36e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landgrebe de bal. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Smart met een sublieme pass. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff begaat een overtreding. Wilshere raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wilshere kan niet meer verder spelen. Chapman komt het veld opgelopen. Chapman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ince de bal. Kelbauskas is nu in balbezit. Kelbauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 65%, towns ultras 35%.
Telford Devils - towns ultras 0:4

51e minuut.
Smart rent richting de bal. Healy verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Hana Humaid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 1:4

53e minuut.
Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman probeert naar een medespeler te passen. Yoder rent richting de bal. Yoder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 1:5

58e minuut.
Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Healy rent richting de bal. Yoder begaat een overtreding. Yoder krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapman met de inworp. McAllister heeft problemen om de bal te vangen. Yoder bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas is nu in balbezit. Kelbauskas passt de bal zonder na te denken. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 1:6

78e minuut.
Przeczek met een sublieme pass. Landgrebe is nu in balbezit. Thorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykes speelt de bal door. McAllister probeert de bal aan de voet te houden. Yoder is nu in balbezit. Kelbauskas speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas onderschept slim de pass. Kelbauskas speelt de bal door. Yoder is nu in balbezit. Yoder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Thorne heeft problemen om de bal te vangen. Yoder onderschept slim de pass. Yoder met een sublieme pass. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Smart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas passt de bal in één keer door. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
McAllister passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sykes de bal. Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas draait met de bal, schiet en ... Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - towns ultras 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 71%, towns ultras 29%.
Telford Devils - towns ultras 1:7