Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wakefield FC WatlingBoys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Condor passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Lowe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - WatlingBoys 0:1

9e minuut.
Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson is nu in balbezit. Collymore onderschept slim de pass. Collymore haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - WatlingBoys 0:2

17e minuut.
McVeigh geeft een lange en hoge pass. Costa rent richting de bal. Costa probeert naar een medespeler te passen. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - WatlingBoys 1:2

30e minuut.
Costa met de inworp. Collymore rent richting de bal. Collymore passt de bal met de wreef. Nash rent richting de bal. Nash draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - WatlingBoys 1:3

41e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakefield FC - WatlingBoys 2:3

41e minuut.
Perryman onderschept slim de pass. Nash verovert de bal door een tackle van achteren. Nash passt de bal met de wreef. Collymore rent richting de bal. Collymore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakefield FC 62%, WatlingBoys 38%.
Wakefield FC - WatlingBoys 2:3

46e minuut.
Craig met een snelle inworp. Robertson rent richting de bal. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore geeft een hoge lob. Perez kopt de bal weg. Lucas bokst de bal weg.

49e minuut.
Neville is nu in balbezit. Neville probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Nash onderschept slim de pass. Nash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
McVeigh controleert de bal met de borst. Darwin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McVeigh. McVeigh krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Collymore kan de bal niet met de borst controleren. Craig is nu in balbezit. Craig passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman met een sublieme pass. Gerrard Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher begaat een overtreding. Fletcher krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Robertson rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Vermont begaat een overtreding. Costa raakt geblesseerd tijdens het duel. Neville met een snel genomen vrije trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakefield FC 57%, WatlingBoys 43%.
Wakefield FC - WatlingBoys 2:3