Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Atlantic FC
4-5-1 2Wings Tactiek TBUMM
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
69.8 gemiddelde waardering 71.6
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Kaweesi kopt de bal weg. Rabiega rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaweesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rabiega maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal in één keer door. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een hoge lob. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 53%, Atlantic FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las vegas city - Atlantic FC 0:0

50e minuut.
Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een lange en hoge pass. Daar is Maisonneuve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Kaweesi de bal. Kaweesi met een sublieme pass. Cano speelt de bal door. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Atlantic FC 0:1

54e minuut.
Pelé speelt de bal door. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson passt de bal zonder na te denken. Kropop rent richting de bal. Kropop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Cano speelt de bal door. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé onderschept slim de pass. Pelé geeft de bal voor. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Atlantic FC 1:1

66e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías met een sublieme pass. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Sasin bokst de bal weg.

69e minuut.
Bagus onderschept slim de pass. Kropop is nu in balbezit. Kropop speelt de bal door. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Bastías geeft de bal voor. Marshalino heeft problemen om de bal te vangen. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ... Sasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 44%, Atlantic FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las vegas city - Atlantic FC 1:1