Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Ryan Aguilas son Campeones
442 Tactiek USA 451 :)
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 41.2
unsatisfactory Schieten adequate
hopeless Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Kenney is nu in balbezit. Kenney geeft een lange en hoge pass. Vreća kan de bal niet met de borst controleren. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:1

4e minuut.
Belcher rent richting de bal. Vreća rent richting de bal. Belcher onderschept slim de pass. Belcher draait met de bal, schiet en ... Mesko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:2

6e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft een lange en hoge pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Mesko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:3

8e minuut.
Pipoca geeft een lange en hoge pass. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. De Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher verovert de bal door een tackle van achteren. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe geeft de bal voor. Sartorio speelt de bal door. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Morgado kopt de bal weg. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney geeft de bal voor. Klungelig pakt Belcher de bal. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell is nu in balbezit. Russell geeft een hoge lob. Belcher rent richting de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Nikházi de bal. Belcher is nu in balbezit. Sartorio met een sublieme pass. Belcher heeft problemen om de bal te vangen. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Ryan 85%, Aguilas son Campeones 15%.
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:5

55e minuut.
Ure geeft een hoge lob. Korwin kopt de bal weg. De Winter heeft problemen om de bal te vangen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher verovert de bal door een tackle van achteren. Belcher draait met de bal, schiet en ... Mesko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:6

60e minuut.
Pipoca passt de bal zonder na te denken. Kenney speelt de bal door. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipoca met de inworp. Kenney rent richting de bal. Kenney geeft een hoge lob. Belcher springt en kopt de bal. Mesko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca passt de bal met de wreef. Kenney speelt de bal door. Klungelig pakt Belcher de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Pipoca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vreća de bal. Belcher is nu in balbezit. Belcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca met een sublieme pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:7

75e minuut.
Vreća geeft een hoge lob. Inworp. Pipoca met een snelle inworp. Kenney geeft een lange en hoge pass. Belcher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Slagle onderschept slim de pass. Slagle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belcher de bal. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Ryan 76%, Aguilas son Campeones 24%.
King Ryan - Aguilas son Campeones 0:8