Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Blue balls
noua Tactiek Orwell1984
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła speelt de bal door. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel. Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franceschino met een sublieme pass. Ciuciła kopt de bal weg. Malul is nu in balbezit. Malul draait met de bal, schiet en ... Franceschino bokst de bal weg.

4e minuut.
Toderaş probeert naar een medespeler te passen. Arzu rent richting de bal. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Blue balls 0:1

10e minuut.
Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu geeft de bal voor. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap. Franceschino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ibrahimagić rent richting de bal. Toderaş onderschept slim de pass. Toderaş speelt de bal door. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miraut met de inworp. Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź geeft de bal voor. Grün krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ohman geeft een hoge lob. Inworp. Chiţa met de inworp. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Pellota onderschept slim de pass. Bonfante geeft de bal voor. Malul is nu in balbezit. Malul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Franceschino bokst de bal weg. Malul geeft een hoge lob. Ibrahimagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Piszczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczek passt de bal in één keer door. Śledź probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiţa passt de bal in één keer door. Bello controleert de bal met de borst. Bello geeft de bal voor. Arzu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonfante controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello met een sublieme pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 59%, Blue balls 41%.
FC FCSB1985 - Blue balls 0:1

46e minuut.
Simionescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bello passt de bal met de wreef. Dayıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimagić haalt uit met een fantastische trap. Franceschino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB1985 - Blue balls 1:1

48e minuut.
Grün is nu in balbezit. Simionescu met een sublieme pass. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor. Ibrahimagić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Blue balls 2:1

55e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Rydel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stono de bal. Stono schiet op doel. Bonfante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Simionescu met de inworp. Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Arzu heeft problemen om de bal te vangen. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB1985 - Blue balls 2:2

64e minuut.
Bonfante probeert naar een medespeler te passen. Stono rent richting de bal. Bonfante onderschept slim de pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel. Hricko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Miraut geeft een lange en hoge pass. Malul kopt de bal weg. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahimagić rent richting de bal. Ibrahimagić schiet op doel. Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kornacki rent richting de bal. Miraut is nu in balbezit. Kornacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kornacki geeft een hoge lob. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valeriano komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vargas Pellota speelt de bal door. Śledź is nu in balbezit. Śledź passt de bal met de wreef. Valeriano rent richting de bal. Valeriano draait met de bal, schiet en ... Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vargas Pellota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pássaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 52%, Blue balls 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FCSB1985 - Blue balls 2:2