Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Louis City SC Bear Country FC
352 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis rent richting de bal. McNelis probeert naar een medespeler te passen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jeffries met een harde bal richting middenveld. Cancela kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kearns de bal onder controle te krijgen. Larue is nu in balbezit. Larue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yearwood met een sublieme pass. Hartman rent richting de bal. Metcalfe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hartman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pollard wilt de vrije trap nemen. Keller bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
St Louis City SC - Bear Country FC 1:0

31e minuut.
Yearwood rent richting de bal. Yearwood passt de bal met de wreef. Bozeman probeert naar een medespeler te passen. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ziering is nu in balbezit. Ziering passt de bal zonder na te denken. Bozeman rent richting de bal. Bozeman haalt uit met een fantastische trap. Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. DiGiamarino probeert de bal aan de voet te houden. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St Louis City SC - Bear Country FC 2:0

38e minuut.
Iverson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Ziering speelt de bal door. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman schiet op doel. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yeast neemt de hoekschop. Daar is Bozeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartman is nu in balbezit. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bowling is nu in balbezit. Yeast onderschept slim de pass. Yeast speelt de bal door. Hartman is nu in balbezit. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Felton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felton raakt geblesseerd tijdens het duel. Bowling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crane probeert de bal met de borst te controleren. McNelis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St Louis City SC - Bear Country FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Louis City SC 37%, Bear Country FC 63%.
St Louis City SC - Bear Country FC 2:1

47e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay speelt de bal door. Ziering met een sublieme pass. Hartman rent richting de bal. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Felton bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeast onderschept slim de pass. Yeast met een sublieme pass. Ziering rent richting de bal. Ziering draait met de bal, schiet en ... Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pollard de bal. Hartman rent richting de bal. Hartman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Califf met een snelle inworp. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Felton rent richting de bal. Yeast onderschept slim de pass. Yeast geeft een lange en hoge pass. Pollard rent richting de bal. Pollard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kearns geeft de bal voor. Yeast probeert naar een medespeler te passen. DiGiamarino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St Louis City SC - Bear Country FC 3:1

78e minuut.
Cancela met een sublieme pass. Bishop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kay. Kay krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bishop geeft de bal voor. Yearwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larue rent richting de bal. McNelis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Louis City SC 49%, Bear Country FC 51%.
St Louis City SC - Bear Country FC 3:1