Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Aztecas Crushers
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bice is nu in balbezit. Bice speelt de bal door. Blanding probeert de bal aan de voet te houden. Arnold is nu in balbezit. Arnold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pugmire kopt de bal weg. Durst geeft een hoge lob. Arnold is nu in balbezit. Arnold haalt uit met een fantastische trap. Mapp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Reed kopt de bal weg. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey speelt de bal door. Arnold is nu in balbezit. Arnold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Downs rent richting de bal. Arnold onderschept slim de pass. Rambo is nu in balbezit. Rambo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Aztecas - Crushers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Aztecas 62%, Crushers 38%.
Los Aztecas - Crushers 0:1

62e minuut.
Daar is Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo rent richting de bal. Ward rent richting de bal. Arnold onderschept slim de pass. Arnold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed probeert naar een medespeler te passen. Arnold rent richting de bal. Arnold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Aztecas 47%, Crushers 53%.
Los Aztecas - Crushers 0:1